2. kolo
16.08.2008 19:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Lille OSC - Le Mans UC 72 1:3

Překvapivým výsledkem skončilo utkání mezi Lille a Le Mans. Hosté si po dobrém výkonu odvážejí zasloužené vítězství 3:1. Fotbalisté Le Mans sice přijeli do Lille oslabeni o několik hráčů, ale pohledným výkonem v první půli si řekli o všechny body.

První branka padla ve 23. minutě, Nor Stromstad našel přesnou přihrávkou krajana Helstada, který z těsné blízkosti překonal gólmana domácího celku. O dvanáct minut později zdvojnásobil vedení hostů Maiga.

Do druhého poločasu vstoupilo Lille v lepším světle a brzy se dočkalo vytouženého gólu. Běžela 65. minuta a do míče se pořádně opřel Bastos, jeho projektil z pětadvaceti metrů skončil za zády brankáře Rocheho. Dráhu střely ovlivnil lehkou tečí Cerdan.

Už se zdálo, že se Lille ještě zvedne a pokusí se v posledních minutách vybojovat alespoň bod, ale v tom přišla 82. minuta a druhá zápasová trefa Maigy, který definitivně vystřelil hostům cenné vítězství.

Autor: Tomáš Lavický / frenchleague.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

lille zvitezi 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pevně v to věřím,dávám 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele