14. kolo
21.11.2010 17:00 CET
2 : 4
(1:2)

Reportáž

AC Arles-Avignon - Girondins Bordeaux 2:4

Domácí fotbalisté sice vstřelili ambicióznímu Bordeaux dva góly, přesto to na body nestačilo. Hosté totiž skórovali hned čtyřikrát. Třemi přesnými zásahy se blýskl Modeste.

Arles se sice po první dvacetiminutovce ujalo vedení, poté ale udeřilo Bordeaux. Do poločasu se trefil Modeste a po něm Gouffran. I v druhém dějství stříleli branky hosté - aktivní Modeste si zkompletoval hattrick. Za domácí srovnával minutu před koncem Bouazza.

První šanci zápasu měli domácí, v šestnácté minutě střílel Meriem, jeho pokus však zneškodnil gólman Bordeaux Carrasso. O šest minut později se jejich souboj opakoval, tentokráte z něj vyšel ale vítězně domácí fotbalista, který využil zaváhání hostů a střelou poslal Arles do vedení. To však trvalo jen něco přes deset minut, obránce Laurenti totiž zahrál v pokutovém území rukou a kopala se penalta. K té se postavil Modeste a s přehledem vyrovnal na 1:1. Pět minut před poločasem se Bordeaux dostalo do vedení. Gouffran využil přesné nahrávky Maazoua a z voleje upravil na poločasových 1:2.

Po hodině hry se Gouffran objevil v roli nahrávače a ke skórování vybídl aktivního Modesteho. Ten jeho nabídku neodmítl a dotlačil míč do sítě. V 66. minutě poslal na domácí branku dalekonosnou střelu Wendel, jeho projektil však jen těsně minul domácí svatyni.

I přesto se hosté čtvrté branky dočkali. A opět u toho byl Modeste - v tomto utkání se už potřetí zapsal mezi úspěšné střelce. Využil dobré přihrávky Tremoulinase a vzápětí tak mohl oslavovat hattrick. Domácí pak v samotném závěru kosmeticky upravili skóre, minutu před závěrečným hvizdem snížil na konečných 2:4 Bouazza.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele