3. kolo
21.08.2010 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Toulouse je stoprocentní, Arles po prohře 1:2 bez bodů

První a poslední. Toulouse dnes na svém hřišti těsně přehrálo nováčka z Arles. Třetí letošní branku si připsal záložník Daniel Braaten, o gól méně má zatím na kontě Etienne Didot. Za hosty se prosadil Franck Dja Djédjé.

Toulouse vedlo již o dvě branky, půl hodinky před koncem ale dokázalo Arles alespoň snížit. K prvnímu bodovému zisku mu to ale nepomohlo - v kolonce "body" stále zůstává kulatá nula. Naopak v Toulouse se mohou radovat z prozatím stoprocentního zisku. Ze tří zápasů vytěžili devět bodů a vévodí tabulce.

První příležitost ale měli hosté. Nepříjemně zahrál přímý kop záložník Camel Meriem a brankář Valverde měl co dělat, aby míči zamezil cestu do branky. Zlikvidoval ho až na druhý pokus. A musel se činit i o čtyři minuty později. To totiž z hranice pokutového území nebezpečně pálil Dja Djedje. Třetí šanci mělo opět Arles. Další pokus Meriema ale ani tentokrát brankou neskončil.

Poté, co se Toulouse podařilo přestát vichřici, udeřilo. Deset minut před koncem poločasu dostál své statistiky gólu na zápas Daniel Braaten. Etienne Capoue uvolnil svého norského spoluhráče v pokutovém území a zkušený útočník s přesností pokořil Plantého - domácí se ujali vedení 1:0.

Po 58 minutách se v další skvělé příležitosti opět objevil Braaten. I tentokrát mířil sám na Plantého, ale tentokrát se činil gólman z Avignonu. Toulouse přesto trvalo jenom další dvě minuty, než se ujalo vedení. Didot hezky kombinoval s Braatenem a následně prostřelil brankáře z veliké blízkosti - 2:0.

Hosté se ale nakonec přeci jen dočkali zaslouženého gólu. Meriemův přímý kop se skrze Elamine Arbata dkostal až k Dja Djedjemu, jenž hlavičkou zavěsil. Jeho druhý letošní gól znamenal snížení 1:2.

Vyrovnání se ale Arles nedočkalo. Naopak, blíže ke skórování měli ke konci poločasu domácí. Cettův pokus z bezprostřední blízkosti ale dokázal vyškrábnout Planté.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele