32. kolo
15.04.2012 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Girondins Bordeaux 2:2

Fotbalisté Nancy byli blízko své páté výhře v řadě, v 90. minutě se však rozhodlo o tom, že soupeř z Bordeaux si z jejich půdy odvezou alespoň bod. Do té doby si domácí drželi průběžné vedení 2:1, které jim zařídil Traoré s Puygrenierem, jež odpověděli na úvodní gól Gouffrana, v závěru však dokázal vyrovnat Trémoulinas.

Do utkání lépe vstoupilo Bordeaux. Obraniak v 17. minutě z rohového kopu našel Gouffrana, který načal účet zápasu. Vedení 1:0 Bordeaux vydrželo až do konce prvního poločasu, přesto by se nikdo nemohl divit, kdyby to tak nezůstalo. V největší šanci byl Mollo, jehož však brilantním zákrokem dokázal vychytat gólman Carrasso.

Domácí nakonec přece jenom skórovali dvě minuty po přestávce. Karaboué vyslal svým pasem rozjetého Bakayeho Traorého, který si na své konto připsal svůj pátý gól z posledních čtyř odehraných utkání. A v 72. minutě ASNL směřoval ke svému dalšímu vítězství nad silným a slavným soupeřem.

Sami hezky zavezl míč do vápna, předal míč Puygrenierovi, jenž měl už celkem snadnou práci překonat Carrassa. Les Girondins se ve zbytku zápasu hnali za vyrovnáním, co to šlo. Velice blízko byl už Saivet, jenže ten hlavou zamířil mimo. Zasloužená remíza si nakonec prokleštila cestičku v poslední minutě utkání.

Je ale pravda, že přitom musel pomoci hvizd hlavního rozhodčího Millota. André Luiz totiž ve vápně zahrál rukou a kopala se penalta. Trémoulinas se k situaci postavil čelem a s chladnou hlavou jí proměnil. Zamířil nekompromisně do pravého horního rohu, na což brankář N'Dy Assembé nemohl zareagovat.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele