34. kolo
29.04.2012 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - SM Caen 1:1

Gól Moukandja z 81. minuty znamenal nerozhodný stav 1:1 v utkání zachraňujícího se Nancy a Caen. Domácí si díky tomuto bodu pojistili střed tabulky a ve zbývajících čtyřech kolech by neměli pocítit bezprostřední kontakt se sestupovým pásmem. I hostům se remíza hodí do krámu, díky ní mají náskok dvou bodů na osmnáctý Brest.

Nancy se mohlo do vedení dostat po osmnácti minutách hry, nebezpečně totiž střílel Bakar, který zkusil štěstí zpoza vápna, nicméně levačkou o píď zamířil nad břevno. Na druhé straně zahrozilo Caen díky Nababovi, ovšem i jeho pokus letěl jen přes bránu. Bakar zahrozil ještě jednou, avšak i v tomto případě zamířil pravačkou o kousek mimo.

Dvě minuty před obrátkou se domácí museli pořádně zděsit. Zvonila totiž branková konstrukce. Nivet si dokázal udělat prostor a vypálit, smůla pro něj, že míč nakonec narazil jen o břevno. Caen ale tohle neproměnění mrzet tolik nemuselo. Už v 51. minutě ho poslal do vedení skórující Niang.

Vůbec první zákrok druhé půle ale předvedl hostující Thébaux, jenž si musel poradit s dobrou šancí Manganiho. Pak už se SMC mohlo radovat, Proment svým centrem našel u bližší tyčky Niveta, jenž ještě prodloužil na Nianga a ten hlavou z blízkosti poslal balón do sítě. Nancy se podařilo vyrovnat devět minut před koncem.

Zaslouženou remízu zařídil Moukandjo. Traorého pas si vyhlédl hlavu Niculaeho, po něm si převzal balón domácí útočník a přesně zacílil. ASNL ještě v závěru mohl přece jenom strhnout vítězství na svou stranu, jenže v poslední minutě utkání Haidara z přímého kopu zamířil jen mimo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele