1. kolo
11.08.2012 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

OGC Nice - AC Ajaccio 0:1

Ajacciu se první zápas nové sezony povedl na výbornou, když překvapilo domácí Nice a díky brance Eduarda vyhrálo. Domácí jsou tak na sestupových pozicích, hosté po výhře čtvrtí.

Nice si vytvořilo první velkou šanci díky spolupráci domácích obránců. Krajní Luciano Monzón nahrával ve vápně spoluhráči Kolodziejczakovi, který svou ránu namířil na břevno. To vše již ve třetí minutě. Po pěti minutách zahrozili hosté. Samuel Bouhours vyskočil nejvýše ze všech na přesně kopnutý roh, ale také on mířil nad Delleovu bránu.

První gól přišel po deseti minutách. Zkušený Diarra našel přesnou přihrávkou spoluhráče Eduarda a ten již se zakončením neměl větší problémy - 0:1.

Diarra se sám mohl uvést mezi střelce dnešního zápasu, když se pět minut před poločasem postavil k přímému volnému kopu. Ze třiceti metrů ale napálil míč přímo do břevna! Do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

Dlouhý pobyt na hřišti po změně stran si ale neužili všichni, hned po výkopu fauloval Mostefa Bauthéaca a byl oceněn druhou žlutou kartou. Nice tak hrálo přesilovku, kterou chtělo využít alespoň ke smazání jednogólového manka. O to se záhy pokoušel střídající Alexy Bosetti, který našel volného Francka Dja Djedjeho, jehož střelu ale Ochoa vyrazil.

Yoann Poulard srazil blízko vápna aktivního Bosettiho, ale z následného kopu mířil Monzón vedle. Duel Monzóna s Ochoou se odehrál také o pár minut později, tentokrát obráncova střela orazítkovala tyč Ajaccia. Ochoa byl v tuto chvíli hrdina, protože v poslední akci zápasu zneškodnil také táhlou střelu Didiera Digarda a pomohl svým výkonem Ajacciu ke třem bodů.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nice výhra 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Padne malo branek,remíza 0:0 ,Korsicane budou venku branit jak čerti :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele