28. kolo
09.03.2013 17:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Paris Saint-Germain - AS Nancy-Lorraine 2:1

Zlatan Ibrahimovic už poněkolikáté v sezóně dovedl svůj tým ke třem bodů. Právě jeho dvě branky v rozmezí tří minut ve druhé půli zlomily o záchranu bojující Nancy, které statečným výkonem v hlavním městě rozhodně neudělalo ostudu. PSG si upevnilo svou vedoucí pozici, ASNL zůstává poslední.

Nancy se soupeře v žádném případě nezaleklo, už Karaboué na úvod z dálky prověřil připravenost gólmana Sirigua. Na druhé straně zahrozili Matuidi, který se objevil sám před brankářem Gregorinim, zamířil ovšem jen do boční sítě. Po půlhodině hry se zase neprosadil Jebbour, který zleva zamířil do vápna, odtud ale nepřekonal Sirigua.

Park princů ztichl ve 36. minutě. Bakar zakombinoval s Moukandjem, jehož první hlavičku Sirigu vyrazil, druhou však polapil italský gólman. PSG ještě mohlo do přestávky vyrovnat, nemohl v tom mít prsty nikdo jiný než Ibrahimovic, po uvolnění od spoluhráče Lucase však Gregoriniho v tomhle případě nepřekonal.

Carlo Ancelotti potřeboval do druhé půle udělat nějakou změnu, proto nevýrazného Pastoreho nahradil Ménezem. Ibrahimovic byl pořád ve skvělé náladě, Gregorini mu ale první střelu mířící do růžku fantasticky polapil. Švéd se pak dožadoval penalty, Lotiés ho totiž srazil ve vápně, ale u sudího Lesageho nenašel pochopení.

Nakonec se domácím podařilo vyrovnat v 59. minutě. Ménez předal míč Ibrahimovicovi do cesty, obránce Puygrenier si následně s pařížským obrem nedokázal poradit a i Gregorini byl na jeho následnou střelu krátký. O tři minuty později bylo ještě veseleji, o vítězství přitom rozhodl zase nejlepší střelec Ligue 1.

Gregorini dokázal Verrattiho vychytat, na dorážku však už neměl. Nancy se sice nevzdávalo, jenže PSG si už výsledek pohlídalo. Největší šanci na skórování měl střídající Zitte, po teči od Thiaga Silvy se ale míč otřel o tyčku. Na hřiště mimochodem v 73. minutě vstoupil i David Beckham, ten se ovšem k ničemu zajímavému nedostal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, 3:1 = A tu už DAVID BECKHAM výrazně pomůže.

Mužstvo je unavené po LM.

Gratuluji Vám PSG k postupu.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 PSG ma dost siroky kader aby to zvladlo

Reagovat
smazaný uživatel

5:0... BŮŮŮRÉÉÉC

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrakadabra

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=cpm3eKm8kQ8

Kdyby takhle Nancy hráli celou sezónu, tak nemusí být 6 bodů od záchrany, ale to je jen kdyby. Navíc PSG jim to při vedoucí brance docela dost usnadnili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele