4. kolo
20.09.2020 17:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Nantes (© AFP)

Saint-Étienne ztratilo první body, v Nantes remizovalo 2:2

Saint-Étienne ztratilo první body a může ho to mrzet, protože na hřišti Nantes vedlo o dva góly a ještě pět minut před koncem drželo vedení. Domácí se však nevzdali a bojovným výkonem v závěru si vyrovnání zasloužili. Saint-Étienne sice ztratilo, ale v čele Ligue 1 je i nadále.

Po prvních třech kolech mělo Saint-Étienne plný počet bodů, bylo v herním laufu a věřilo si i na domácí "Kanárky". Velmi jim v tomto směru pomohl začátek a rychlá branka Adila Aouchicheho, který doslova v pádu dotlačil přihrávku Neyoua za brankovou čáru. Nantes si horší začátek nedovedlo představit. V 15. minutě se po průniku Blase domácí dožadovali pokutového kopu, ale sudí jejich prosby nevyslyšel. Poměrně dlouho se pak hrála vyrovnaná partie, při které neměl žádný z týmů vyloženě navrch. Před koncem poločasu vstřelili domácí gól, který však nebyl kvůli ofsajdu uznán.

Nantes se snažilo i o přestávce a po hodině hry protáhl brankáře Moulina křižnou ranou Simon. O pět minut později pak stihla Nantes další rána. Yvann Maçon vypustil z rohu vápna parádní ránu a Lafont se po ní natahoval marně.

Zdálo se být rozhodnuto, ovšem domácí ještě neházeli flintu do žita. Moses Simon se v 71. minutě konečně dočkal, když zakončil povedenou akci do prázdné branky a pět minut před koncem sebral hráčům Les Verts vítězství Renaud Emond. Obrana Saint-Étienne v obou okamžicích jakoby přestala existovat. "Kanárci" ještě pomýšleli na obrat, ale v nastavení Simon zblízka minul a to bylo všechno, co se v zápase událo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele