25. kolo
25.02.2023 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Faitout Maouassa vyrovnal na konečných 1:1 (© AFP)

Montpellier pod Der Zakarianem stále neporažen, doma uhrál cennou plichtu s Lens

Montpellier ukázal, že pod nynějším velením kouče Michela Der Zakariana je v pohodě, a po dvou výhrách nad Brestem a Troyes si zapsal rozhodně velmi cennou remízu s Lens. Svěřenci trenéra Francka Haiseho naopak tak trochu potvrdili, že vítězit zkrátka neumějí již tak často, a společně s tímto nerozhodným výsledkem zaznamenali za posledních šest kol jen šest bodů.

Hosté na každý pád vstoupili do utkání nejlépe, jak mohli, a už ve 4. minutě nakročili dobře k možnému dočasnému posunu na třetí místo v tabulce. Fulgini, který se možná trochu překvapivě objevil v základní sestavě, musel především poděkovat Fofanovi, který mu naservíroval do vápna opravdu parádní přihrávku, po níž bylo dost snadné překonat brankáře Lecomteho.

Montpellier nenacházel na tohle inkasování žádnou odpověď, přitom v 57. minutě s ním mohlo být ještě více zle. Nicméně Lecomte hlavičku Sotocy dokázal bravurně polapit, a následně dorážející Danso, který měl před sebou prakticky poloprázdnou bránu, trestuhodně orazítkoval pouze břevno.

Rakouský stoper následně pocítil, ostatně i jeho spoluhráči, jaké to je promarnit tak velkou příležitost. Montpellier krutě potrestal tohle zahození a srovnal o dvě minuty později stav, to když Maouassa z blízkosti hravě zužitkoval přesný pas zprava od Chotarda.

Ve třetí minutě nastavení druhého poločasu ještě přece mohlo Lens strhnout tříbodový rezultát na svou stranu, jenže střídající Haïdara byl v tak nekomfortní pozici, že zády k brance opravdu nemohl produkovat přesnější hlavičku.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele