3. kolo
21.08.2022 13:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Štrasburku (© AFP)

Racing Štrasburk remizoval s Remeší 1:1

Body se dělily ve Štrasburku, kde domácí Racing vedl před koncem prvního poločasu, ale nadějný stav neudržel. Po změně stran Remeš vyrovnala a ani jeden tým pak neměl sílu utkání rozhodnout.

V první větší šanci se ocitli hosté, ale Lopy s ní nenaložil dobře. Ito výborně vybojoval balón a jeho přihrávku Lopy netrefil ideálně. Rušno před brankářem Selsem bylo i ve 25. minutě a znovu v tom měl prsty Ito. Japonský útočník zakončoval sám a Sels si připsal důležitý zákrok.

Velká příležitost vstřelit vedoucí branku se nabízela i před koncem poločasu. Djiku fauloval na hranici šestnáctky Lopyho a Remeš měla k dispozici nebezpečnou standardku. Folarin Balogun netrefil balón špatně, nicméně Sels předvedl famózní zákrok.

Remeš měla v průběhu prvního dějství více příležitostí, ale paradoxně šla do šaten za nepříznivého stavu. Ve třetí minutě nastavení rozehráli domácí rohový kop a propadlý balón napálil Alexander Djiku do sítě!

I o přestávce bylo k vidění několik dobrých možností. V 56. minutě vyškrábl hlavičku Ita skvělý Sels a na druhé straně vyrazil Gameirovu ránu Pentz na rohový kop. Remeš si vyrovnání zasloužila, ale dočkala se ho až devět minut před koncem. Zeneliho centr na zadní tyč vrátil Flips před branku a Folarin Balogun Selse překonal - 1:1.

Nakonec nemuselo zůstat u dělby bodů, protože v páté minutě nastavení zazdil slibnou šanci Ajorque. Jeho trestný kop k tyči Pentz vyrazil. Remeš tak veze z Alsaska bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se opisovač věnoval tomu co ho živí 3,21-3,29.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele