8. kolo
29.09.2007 16:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby County - Bolton Wanderers 1:1

Souboj předposledního s posledním týmem tabulky Premier League byl k vidění v zápase Deby – Bolton. Domácí se zaslouženě ujali ve 20. minutě vedení, jenže Wanderers dokázali ještě v prvním poločase vyrovnat na konečných 1:1. Hosté byli po většinu utkání aktivnější, přesto si Derby si za svoji snahu bod zasloužilo.

V podstatě hned z první vážnější šance padl gól. V 19. minutě vytvořil Howard dobrou příležitost pro Kennyho Millera a ten střelou z deseti metrů do rohu branky otevřel skóre. Když už se zdálo, že si Derby vytváří tlak, udeřil také Bolton. Chyby Leacocka dokázal využít hostující kanonýr Nicolas Anelka, jenž nedal domácímu gólmanovi Bywaterovi šanci. Úvodní půle rozhodně skvělým fotbalem nijak oslňovala, přesto se diváci nenudili.

Derby ovládlo úvod druhého dějství, což vyústilo v řadu šancí. Tu největší měl domácí útočník Miller, proti němuž se ovšem zaskvěl fantastickým zákrokem Jaaskelainen. Domácí Berani hrozili i nadále. Střelu z dálky vyzkoušel James McEveley, ale byl nepřesný a podobně si za malou chvíli vedl také Miller. Po úvodním náporu Derby se Bolton začal osmělovat a v průběhu poločasu si vytvořil dvě slibné šance. Tu první spálil útočník Diouf, jenž se objevil tváří v tvář Bywaterovi a obdobně si vedl i náhradník Wilhelmsson.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*bary72

Bolton potřebuje nutně bodovat, zůstává za očekáváním. Ale Berani to nedopustí. Vidím to na remízu, oba jsou na tom stejně, jen skóre je rozdílné. I když potřebujeme vyhrát, jsem realista, takže tip 1:1. Derby forever!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Devil

Bolton je hodne za ocekavanim . Se srovnani s minulou sezonou je to byda . Do zapasu s Derby daji vse a myslim ze se ukaze i jestli Berani maj na to aby se popripade udrzeli v Premier League ! tip 1:2 .

Reagovat
HOST*bary72

Dóbro dóšli ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele