32. kolo
29.03.2008 16:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby County - Fulham FC 2:2

Střetnutí dvou posledních týmů nabídlo otevřený fotbal okořeněný hned čtyřmi góly. Oba aktéři si po devadesáti minutách rozdělili po bodu.

Fulham nechtěl z tohoto utkání nic jiného než vítězství a od začátku dělal vše pro splnění tohoto cíle. Ve druhé minutě pálil nebezpečně z přímého kopu jen těsně nad Jimmy Bullard, za pár minut přišel pro hosty velmi nečekaný moment. Střelu Leacocka tečoval útočník Villa a Keller už nedokázal zareagovat. Derby se tak ujalo vedení.

To však Beranům moc dlouho nevydrželo. Ve 23. minutě se hlavou prosadil po centru Daviese Diomansy Kamara. Derby se ale s vyrovnaným stavem nechtělo smířit a i nadále se hnalo do útoku. Velmi blízko navrácení vedení na stranu domácích byl opět Villa, po centru Sterjovskiho ale hlavičkoval nepřesně.

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Po faulu jednoho z domácích hráčů dostal Fulham výhodu přímého kopu. K jeho exekuci se postavil opět Bullard. Nechybělo moc a tvrdou ranou málem dostal svůj tým do vedení. Po jednom z centrů se dostal k hlavičce opět Kamara a jeho pokus zblokoval Villa.

Fulham se konečně dočkal v 78. minutě. Střelu Bouazzy tečoval domácí Leacock a míč skončil až bráně. Ovšem už za dvě minuty bylo vyrovnáno. Přesnou hlavičkou se podruhé v zápase prosadil Emanuel Villa, dnes nejlepší hráč Derby. Berani dokonce sahali po vítězství a Cottagers při střele Earnshawa zachránil opět až gólman Keller.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Devil

Preju Derby,aby si pripsali na sve konto jeste nekaky ty body.tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

derby sa uz nezachrani takze tie body potrebuju fulham a urobia preto vsetko tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Máme šanci se proti Fulhamu prosadit, nám už o nic nejde, ale Cottagers ještě hrají o holou záchranu. Pokud se proti nim prosadíme, stáhneme je spolu s námi do League Championship. Motivaci máme, soupěř taky, bude to boj ! Věřím, že po dlouhé době budeme po utkání slavit za 3 body !!! Tip 1:0. DERBY COUNTY !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

derby uz nikdo nezachrani su to outsederi a aj nimi zostanu ci ich vyhrabe jewels nebo davis rozlucte sa derby dalsia prehra 1:2 pre fulham,

Reagovat
smazaný uživatel

jeste to tu skuz tipnout tak 5x,6x a treba se strefis.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by mi dal někdo záruku, že nebude stoperská dvojice Leacock-Moore, tak bych klidně vsadil jedničku, takhle tipuju 2:2, přeju samozřejmě Derby a doufám, že se Kenny Miller opět trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem borec

Reagovat
smazaný uživatel

Duel velikanu skonci remizou. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Derby už se nezachrání...to Fulham ještě může. Motivaci má tedy Fulham rozhodně větší a i když to pro něj nebude lehké tak vyhraje. 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

No nakonec jen bod. Ale tento výsledek je mnohem horší pro hostující Fulham. Tímto si záchranu notně zkomlplikovali a začíná to být pro ně pomalu utopií. Naši Berani se ale ještě určitě o pár bodíků do konce sezóny poperou, jak se sluší a patří. DERBY COUNTY !!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele