13. kolo
10.11.2007 16:00 CET
0 : 5
(0:1)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby County - West Ham United 0:5

Derby opět potvrdilo, že se současným kádrem nedokáže týmům z Premier league konkurovat. Tentokráte Berani podlehli na domácím hřišti West Hamu 0:5, který si především z druhého poločasu udělal vlastní exhibici a domácí fotbalisty zesměšnil čtyřmi pěknými góly.

První poločas nabídl poměrně vyrovnanou bitvu, ve které moc šancí k vidění nebylo. Nebezpečnější byli přesto o něco více hosté, kteří se mohli z gólu radovat již v 6. minutě, ale přihrávka Etheringtona před bránou úplně osamoceného Colea nenašla. Nechybělo moc a za pár minut mohl svůj tým poslat do vedení hostující Boa Morte. Ten si nejprve obešel dva obránce, následně vystřelil, ale jeho dobrou ránu se štěstím vyrazil jeden z domácích hráčů, odvrácena byla také dorážka Cola. Do třetice to však už vyšlo. Po nádherné přihrávce Colea se tváří v tvář Bywaterovi objevil záložník Bowyer, jenž nedal anglickému gólmanovi šanci.

I do druhé půle vstoupili mnohem lépe Kladiváři. Hned v úvodní minutě se vyznamenal Bywater, který skvělým zákrokem vychytal ránu Boa Morteho. Zápas v podstatě rozhodl už v 51. minutě hostující Etherington, jenž se prosadil střelou z hranice vápna. Vedení pojistil za pár okamžiků vlastní gól Lewise. West Ham si s Derby dělal ve druhém poločase co chtěl, což také dokázal čtvrtý gól. Po Boa Morteho přihrávce do pokutového území střílel do téměř odkryté brány aktivní Lee Bowyer. Sotva uběhlo deset minut, musel Bywater lovit míč ze své sítě už po páté. Z přímého kopu se krásnou střelou prosadil Solano. Konec utkání se už dohrál bez výraznějších šancí, ale zato za pokřiku domácích fanoušků.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Devil

0:1 ,nebo 1:1

Reagovat
HOST*bary72

Teď už začíná být každý zápas málem existenční, bodovat je nutnost. Tip 1:1. DERBY COUNTY !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Tomáš

1:2

Reagovat
HOST*s.a.f.c

kurva kurva .to byl zase náklap ....

Reagovat
HOST*Jacob

No to byla dneska tragédie. Jakmile West Ham trošku přitlačil, obrana se sesypala jako domeček z karet a chudák Bywater už jen přihlížel většinou nechytatelným střelám.

Strašně váznul ten přechod do poslední fáze na útočníka, fakt tragédie. Tenhle zápas měl být za 3 body, Derby si to samo pěkně zkomplikovalo

Reagovat
HOST*Devil

Je to smutny ale je to tak ! Derby je nejzhavejsi kandidat na sestup ! Neni to letos poprve co dostali tokovej vyklep !

Reagovat
HOST*Jacob

Neni to poprvý, ale tak trochu sem doufal že doma proti West Hamu by ty 3 body uhrát mohli. Ten chvost tabulky je tak srovnanej že to jedno vítězství by Derby hodně pomohlo a dalo by jim naději do dalších bojů. Tak strašně jim to přeju.

Reagovat
HOST*bary72

Je mi tak smutno, ještě to vidět v přímém přenosu. Doufám jen, že se hoši z toho oklepou a ještě pořádně zabojujou. Nic ještě není ztraceno, ale naše pozice je jasně nejhorší. Snad další debakl, tuplem na na domácím trávníku, už nepřijde. DERBY COUNTY !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele