9. kolo
07.10.2007 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Reading FC - Derby County 1:0

Zápas Readingu s Derby County moc atraktivity nenabídl, hlavně ve druhém poločase, kdy kromě gólu Doyla neviděli diváci jedinou kloudnou akci, jež by zaváněla gólem. Hosté předvedli velmi žalostný výkon a proto není divu, že jim i po tomto střetnutí patří poslední místo.

Skvělou příležitost otevřít skóre měl hned v průběhu prvních minut zápasu po akci Kitsona irský záložník a Čechy nenáviděný Stephen Hunt, který ale tváří v tvář proti Bywaterovi přestřelil. Stejný hráč zakončoval také ve 21. minutě, kdy ovšem svou hlavičku zamířil vedle. Obdobně si vedl o pár okamžiků také Doyle. Snad jediné ohrožení Hahnemannovy branky přišlo ve 30. minutě. Griffin v tísni vypálil hodně nebezpečně a jen těsně vedle brány amerického gólmana. Zbytek první poločasu se odehrál už spíše v režii Readingu, ale bez výraznějších šancí.

Celá druhá půle by se dala dvěma slovy charakterizovat nejlépe jako tvrdý boj. Ovšem kromě nemastných, neslaných pokusů o šance byl k vidění alespoň jeden vstřelený gól. Ten dal v 63. minutě Kevin Doyle, jenž si v pokutovém území vyskočil nejvýše na centr svého spoluhráče a Bywaterovi nedal svou hlavičkou šanci. Reading se snažil dohrát konec zápasu bez zbytečných chyb, což se mu povedlo a proti nejslabšímu týmu anglické Premier League si připsal tři body, které jej oddálily od sestupových míst.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*bary72

Musíme bodovat. Myslím, že bude remíza 1:1. Heja DERBY !!!

Reagovat
HOST*Devil

Na tento spil mam stejny nazor ! 1:1 - bary72 prosim te kterymu klubu ty fandis , Derby County ???

Reagovat
HOST*bary72

Jasně, DERBY COUNTY anno 1888 !!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*bary72

Taková škoda, o gól to mrzí nejvíc. Teď je v přestávce čas konsolidovat team, hl. psychicky, aby to začalo lépe šlapat, začíná to být pomalu važné. Největší boj o setup bude s Boltonem, který se už moc nezvedne a s Fulhamem, případně s Middlesbrough. Tak hodně zdaru !!!

Reagovat
HOST*s.a.f.c

jjo jo Derby ..minuly rok sem fandil Watfordu ...aby se udželi ..skoda .myslým že Derby sou dobří ..ale musí už neco dela ..jak hrály s Newcastlem ..tak by mohly hrát pořad..GO DERBY!!!ale tuhle sezonu preju Sunderlandu uz proto že za poslední čtyry roky dvakrat sestoupilyale dokazaly zse postoupit a hlavne mají Roye keena..který je táhne ..ale zatím se ji taky moc nedarí ...sakra

Sunderlandu

Reagovat
HOST*

Derby Forever, musíme proti fulhamu zvítězit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele