15. kolo
01.12.2007 16:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Manchester City 1:1

Nejrychlejší gól této sezony – to je asi to nejpoutavější ze zápasu mezi Wiganem a Manchesterem City, který nakonec skončil remízou 1:1.

Opravdu mimořádný gól si přichystal pro tento duel hostující záložník Geovanni. Uběhlo jen pár sekund z prvního poločasu a už se po hrubce soupeřova stopera Brambla řítil sám na Kirklanda, toho jako správný mazák obešel a zakončoval do prázdné branky. Na časomíře svítil ve chvíli, kdy míč rozvlnil síť za Kirklandovými zády, čas 0:28. Jenomže radost z vedení hostům nevydržela příliš dlouho. Po levé straně se totiž okolo Corluky prosmýkl Koumas a pěkným centrem našel u tyče hlavičkujícího Scharnera, jenž se výtečně dříve zbavil svého strážce Hamanna a pohodlně zavěsil. Posledním zajímavým okamžikem první půle pak byla ve 42. minutě dalekonosná bomba Koumase těsně nad po úžasném přiťuknutí od Heskeyho.

V druhé půli toho také nebylo na JJB Stadium příliš mnoho k vidění. Přihlížející vzrušily jen tři momenty. Nejprve v 58. minutě překrásný volej po centru Melchiota na poslední chvíli pohotově vyrazil na roh Isaksson. Dále pak až v 88. minutě vyloučení Melchiota po brutálním faulu na Irelanda. Na obranu holandského beka je však nutné dodat, že se při odchodu do kabin ujistil, zda je Ireland v pořádku. A v první nastavené minutě ještě zvedla Steva Bruce z lavičky neodpískaná penalta po ruce Etuha. Nejprve Kilbanův centr netrefil Bent, ale vzápětí s největší pravděpodobností opravdu hrál hostující fotbalista rukou.

Nicméně utkání skončilo remízou a Manchester City tak před sebe pustil dnes naplno bodující Chelsea, zatímco Wigan je neustále bezmocně v zajetí sestupových pozic na předposledním místě.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

určitě to pro nás nebude jednoduchý zápas, wigan nehrál na ars. vůbec špatně, je tam nový kouč "a ten dobře mete". ať dělám co dělám, no vychází mi 0, ale zas je to zápas s předposledním a pokud chceme hrát o špic měli bychom vyhrát ! takže 2, pokud bych zápas sázel (asi nebudu) dal bych 02. sakra musíme vyhrát néé ?? kvalita je přece na naší straně, tak se to ve wiganu musí projevit. čus !

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity zatím venku nic moc, body dělají především doma. Domácí se chtějí zase odpoutat z předposledního místa. Byť přeji City, víc než bod neuhrají. Tip 1:1.

Reagovat
Devil

Videl bych to podobne jak citizen , s Wiganem by to byla ztrata bodu ktera by mrzela vzhledem umisteni v tabulce i pres to ze Wigan hraje doma ! ! tip- 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

na ty remízy venku asi "zajdeme". další zápas hrajem se "spurs" a ty po prohře se city (birmingham) se budou určitě chtít rehabilitovat. nečeká nás nic hezkého, nehledně na to, že se nám na white art line dlouhodobě nedaří. nejbližší zápas nevidím vůbec řůžově ! radši netipuji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele