7. kolo
05.10.2008 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Další porážka pro Tottenham

Pod manažerem Ramosem se v Tottenhamu už pořadně houpe židle. Španělský lodivod ani dnes nepřipravil své mužstvo tak, aby bylo schopné vyhrát a mnohem více si naopak proti sobě poštval příznivce klubu. Spurs totiž doma nestačili na senzaci z Hullu a stále jim patří beznadějně poslední příčka.

Zápas začal ve velkém tempu. Už ve 4. minutě například nechybělo moc Geovannimu, na druhé straně zase Pavljučenkovi. Tyto šance sice ještě využity nebyly, v 9. minutě se už diváci dočkali prvního a zároveň posledního gólu celého duelu. K přímému kopu Hullu se postavil záložník Geovanni a potvrdil skvělou formu z úvodu sezóny. Nádhernou střelou trefil roh brány a rozjásal všechny příznivce svého týmu.

Pro Spurs tak utkání opět nezačalo vůbec dobře a museli se mnohem více tlačit do útoku, jenže proti dobře hrající defenzívě Tigers moc šancí neměli. Proto například Gareth Bale vystrašil gólmana Myhilla střelou z 35 metrů, kterou musel hostující gólman vyrážet na roh. Ovšem nescházelo moc a hosté mohli jít dokonce do dvougólového vedení. Proti střele Marneyeho se vyznamenal Gomes.

Ve druhém poločase to měl podle ideálního scénáře domácích diváků Tottenham naplno rozjet, zatlačit Hull před jeho šestnáctku a stav utkání otočit. I přesto, že měl výrazný tlak, moc dobrých šancí si vypracovat nedokázal, a tak se gólově ani neprosadil. Jedna z největších šancí přišla v 60. minutě, kdy hlavu Benta našel přesným centrem Modrič, ale anglický útočník jen o centimetry poslal míč vedle tyče.

Obdobně si vedl o čtyři minuty později Fraizer Campbell, kterému k úspěšnému zakončení také moc nechybělo. V 69. minutě se do šance opět dostal Bent, snažil se propálit brankáře Myhilla, jenže bránící hráči jeho dělovku zblokovali a odvrátili. Ač se domácí snažili co jim síly stačily, vyrovnávací branku už prostě vstřelit nedokázali. V závěru se o to pokoušel po přímém kopu Bale, ale také bezvýsledně. Pro Tottenham tento duel znamená již pátou porážku v letošní sezóně a představa o Lize mistrů se rozplynula hodně rychle.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hull senzačně bohužel vyloupil emirates s posledním týmem tabulky to budou mýt snadne tip 0 2

Reagovat
smazaný uživatel

hull bez problemu vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim že tottenham se vzpomatuje

Reagovat
smazaný uživatel

libi se mi komentar r.v.p. , tip: 1:0, Hull si dá vlastního

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham vyhraje 2-1

Reagovat
Devil

2:0 pro Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

přeju to totenhamu ale vyhraje Hull nejspíš...tip!1:2

Reagovat
smazaný uživatel

mam rad tottenham ale po minulem kole na portsmouthu jsem jim nejak prestal verit. Myslim ze vyhraje Hull 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

c'mon hull city!! 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

no totenham chtěl tuto sezonu postoupit od ligy mistrů no já bych se an inedivil kdyby sestoupil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele