23. kolo
15.01.2011 16:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

West Bromwich Albion - Blackpool FC 3:2

Přestřelku se šťastným koncem pro domácí West Bromwich viděli diváci na The Hawthorns. Blackpool na začátku vedl, ale poté dotahoval. Na třetí trefu domácích už zareagovat nedokázal.

Ještě než padla první branka utkání, vyprodukovaly obě strany poměrně dost střeleckých pokusů, ani jeden z nich však v síti neskončil. Pak už přišla na řadu 11. minuta a první zásah do domácí sítě, David Vaughan ukázal uvnitř pokutového území sílu své levačky a neomylně zavěsil - 1:0 pro Blackpool. WBA se otřepávalo z inkasované branky asi deset minut, pak se vrhlo do útoku. Youssuf Mulumbu, Chris Brunt či James Kortison pokaždé zamířili vedle.

Vyrovnání přišlo ve 37. minutě, Peter Odemwingie z místa značky pokutového kopu překonal brankáře Kingsona - 1:1. U branky mu asistoval Graham Dorrans. Na sklonku prvního poločasu mohl Blackpool udeřit podruhé, z dobrých 40 metrů se odhodlal vypálit Charlie Adam.

Hráči WBA dokonali obrat ve druhé půli, přesněji v 52. minutě. James Morrison se dostal k míči ve velké blízkosti hostující branky a brankář Kingson byl proti tomuto zakončení bezmocný - 2:1 pro West Bromwich. James Morrison mohl vzápětí přidat další gól, brankář hostí tentokrát poradil.

Čtvrthodiny před koncem začalo mít utkání pořádné grády. Vše začalo šancí Cathcarta, ten si na rohový kop naskočil parádně, jenomže hlavičku už do branky usměrnit nedokázal. Za pět minut ale bylo srovnáno, Gary Taylor-Fletcher obdržel od Phillipse přihrávku do malého vápna a vyrovnal na 2:2. Dlouho to ale hostům nevydrželo, tři minuty před koncem poslal do pokutového území skvělý pas Paul Scharner a Peter Odemwingie vrátil vedení zpět na stranu WBA. Divoký výsledek 3:2 už domácí nepustili a slaví veledůležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 1

Reagovat
smazaný uživatel

jasne 2

Reagovat
Veselac

1:1 nebo 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele