28. kolo
26.02.2011 16:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Wolverhampton deklasoval Blackpool a je rázem venku ze sestupových vod

O tak bezstarostné jízdě nejspíš ve Wolverhamptonu ani nesnili. Blackpool sice nepatří k výrazně lépe postaveným soupeřům, přesto se ale čekalo, že poslední celek tabulky aspoň nějak potrápí. Ani takový cíl se však Tangerines splnit nepodařilo - ještě před přestávkou přišly o Campbella a i díky tomu nakonec Vlkům podlehly vysoko 0:4.

Toto utkání symbolizuje mimo jiné drtivé vzlétnutí domácích. Ti hned ve druhé minutě publiku názorně předvedli, že jim pěkný kombinační fotbal v žádném případě není cizí. Hammill, Zubar, Edwards a ještě jednou Hammill stáli za vytvořením palebné pozice pro Jarvise, který se vážně neměl chuť mýlit. To bohužel pro domácí nelze říct o Edwardsovi, jehož následně vychytal Kingson, a Hammillovi, který pro změnu se svým lobem na ghanského brankáře sice vyzrál, ale pod břevno svůj projektil nevpasoval. Tangerines mezitím působily jakoby unaveně po skvělém výkonu proti Tottenhamu - dnes byly jen svým stínem. Především trojčlenná záloha Blackpoolu vůbec nezvládala eliminovat minimálně kvantitativní převahu té wolverhamptonské. A když už se hosté dostali dopředu, nic moc z toho nebylo. Campbell byl možná celkem blízko vyrovnání po rohu Sylvestreho, takový Southern ale ani na spoluhráčův pas nedosáhl.

Veškeré naděje Blackpoolu vzaly za své ve 42. minutě. Tehdy Campbell sáhl Stearmanovi do obličeje, takže se pak nemohl opodstatněně divit, že svůj tým pro příští hodinu výrazně oslabil. V kabině pak mohl na obrazovce sledovat hru kočky s myší. Za zpěvu chorálů oslavujících nedávno zesnulého ex-Vlka Deana Richardse totiž Wolverhampton svého soka doopravdy nešetřil. Hned v 53. minutě O’Hara znamenitě vybojoval míč, proběhl se s ním středem hřiště a při zemi jej uklidil do sítě. Popravu pak dokonal střídající Ebanks-Blake. Nejprve zblízka hladce skóroval po centru Doylea, aby v poslední minutě zužitkoval Wardovy černé práce a opět se vyznamenal uhlazenou koncovkou.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0 1

Reagovat
smazaný uživatel

02...a obě mužstva daji gol...:-)klasická sázka

Reagovat
Lahvac-CZ

Reagovat
Lahvac-CZ

Čekal jsem výhru Wolves, ale 4:0 určutě ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele