8. kolo
15.10.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

QPR opět doma nevyhráli, s Blackburnem remizovali 1:1

Na Loftus Road se ani napočtvrté nedočkali výhry domácích. Queens Park Rangers sice první poločas ovládli a dostali se do vedení, ojedinělá šance Rovers však okamžitě skončila gólem, jež nakonec stál Londýňany body. Skóre otevřel Helguson, za hosty srovnával Samba. Blackburn se tak neodlepil z poslední příčky, QPR poskočili na pozici desátou.

Queens Park Rangers minulé kolo naprosto selhali ve Fulhamu a po porážce 6:0 měli před domácími fanoušky co napravovat. Úvod zápasu zachytili Warnockovi svěřenci parádně, od prvních minut měli více ze hry, centr Wright-Phillipse ani střela Faurlina z prvních minut nicméně ještě větší práci Robinsonovi v bráně Blackburnu nepřinesly.

To se změnilo po čtvrthodině hry. Po rohovém kopu a následném neúspěšném pokusu domácích se k míči nakonec dostal Helguson a technickou střelou krásně otevřel skóre - 1:0. Za pět minut mohl z dalšího rohu zvýšit kapitán Barton, ale tentokrát mířil těsně vedle. Blackburn v tu chvíli vypadal na ručník.

Jako blesk z čistého nebe proto přišla 24. minuta a vyrovnání Samby. Jak jinak než z rohu - na nějž si z kopačky Lowa zkušeně konžský stoper počkal a hlavou jej poslal do sítě - 1:1. Domácí se snažili strhnout vedení opět na svou stranu, po půlhodině hry pálil z dálky těsně vedle Wright-Phillips. Hra dostala dobrý spád, avšak k dalším větším akcím již nedošlo a poločas tak skončil vyrovnaným stavem.

Druhá půle nenabídla tak strhující tempo jako ta první a kromě několika náznaků se půl hodiny nebylo prakticky zvedat se ze sedadel. Až v 73.minutě a překvapivě šlo o obrovskou šanci Blackburnu. Útočník Robert dostal krásnou přihrávku do samostatného nájezdu, jenže při střele si počínal velmi špatně a vůbec netrefil branku.

Domácí se do potřebného tlaku dostali až v závěrečných minutách, ale nepočítaje převahu v držení míče a nepřesnou střelu Wrighta-Phillipse, nepřipravili si žádnou solidní příležitost. Samotný závěr zápasu přeci jen přinesl vzruch na obou stranách, skóre se přesto neměnilo. Jak Helguson na jedné, tak Olsson a Samba na druhé straně mířili buď nad nebo do brankáře, a tak se oba celky rozešli smírně 1:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (11)

Přidat komentář
Devil

Blackburn musi zabrat!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
patrikhm

Blackburn sestoupí. Zabrat musí QPR! 2:1

Reagovat
Devil

řekl prorok....

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
diastan

3:1

Reagovat
Fingulka

Vítězství nebo odchod Keana

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Keane u mě poslední šance!!

Reagovat
Fingulka

Jak s tímhle chce ten blbeček něco uhrát? Dyť útočně laděný tam jsou snad jen Hoilett a Roberts... Příště na dva útočníky, pořádnýho hráče kterej umí něco vymyslet do středu zálohy a bude to! Ale to už snad s jiným trenérem Hlavně že má na lavičce Vukcevice, Rochinu, Yakubu, nebo Formicu Keane jdi domů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele