30. kolo
16.03.2013 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

ManUtd si čistě pragmaticky splnilo povinnost proti Readingu

Manchester United dovedl na další ztrátě Citizens vystavět už několikáté patro mrakodrapu jakožto metafory vlastního náskoku na čele tabulky, skalp Readingu ovšem za rámeček u této příležitosti rozhodně nepoputuje. Unavení a líní Red Devils se spokojili s jediným, poněkud šťastným zásahem Waynea Rooneyho...

Jestliže v první půlce sezony jsme tu měli po 34 minutách zběsilé skóre 3:4, tentokrát na Old Trafford "ti samí" diváci podstupovali hotovou očistu. Vycházkové tempo, relax zejména v domácím podání a v průběhu úvodní dvacetiminutovky všehovšudy jediná malinko interesantní šance - Youngův neúspěšný pokus o zakroucení projektilu na zadní tyč po parádním přenesení hry od Ferdinanda.

Ten byl dnes z pozice stopera vůbec při chuti, co se podpory ofenzívy týkalo - což prokázal také u jediné gólové akce zápasu. Ferdinand proskákal skrze dva protihráče až k pokutovému území Royals, kde s vypjetím všech sil předal balon Rooneyho a ten už za pomoci záhadného odrazu překonal bezmocného Taylora. Psala se jedenadvacátá minuta; a zrovna tehdy si sychravý Manchester mohl odškrtnout zhruba poslední příležitost úvodní části.

Po pauze to přitom nebylo o moc lepší. ManUtd nijak zvlášť nebavilo, nicméně když už nic jiného, alespoň působilo tak, že má outsidera beze zbytku pod kontrolou. Royals se vskutku moc k ničemu nedostávali, akorát zkraje druhé půle klidně mohli kopat penaltu po Vidićově postrčení Mariappy. Jinak pouze nahodile hrozil favorit.

Van Persie prověřil Taylora z přímého kopu; Carrick s Giggsem sehráli nějakou tu ojedinělou přihrávkovanou partii, aby druhý jmenovaný nezaskočil brankáře na přední tyči; Welbeck připravil zajímavou palebnou pozici pro Rooneyho, který z hrany šestnáctky přestřelil; a vše završil Persieho ambiciózní pokus o nůžky.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
Pharrell

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

zase tak nepreháňajte s tými tipmi, Readingu ide o záchranu zatial čo Manchestru prvé miesto nikto už vziať nemôže, tuším že tu sa asi budú body deliť takže 1:1 alebo 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

srandujes ?

Reagovat
smazaný uživatel

1 - Jak vyšitá.

Pokud dáme do 20.mimuty gola,není co řešit.

Reagovat
Grande Paolo 11

No myslim ze budou radi ze vyhrajou.. tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd by malo zapnúť kvoli tomu posratému zápasu z chelsea kde to bolo uplne zbytočné dúfam že sa správne naštvú a vyhrajú tip 4:1 2x Rooney Chicharito Persie - La fonde

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
PePiG7

3-1 2xRvP,Carrick-LeFondre

Reagovat
vanGomm

Manch. U. je už vlastně vítez PL.Reading hraje o záchranu a bude se asi "cukat"takže bych to viděl výhru domácích asi o gól.Tip tedy HX.

Reagovat
rickroll

Fail?

Reagovat
Ranoth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/79f55f004b1b6830b0af6456bc8b20bb/

No takový ty kecy jako že MU má už jasnej titul a bude na to s*át jsou pěkný ho*vna. United mají takový hráče, kteří i na 50% výkon by měli Reading jasně porážet. Zde jasnej příklad, hráči domácch hráli na půl plynu a s přehledem si výhru pohlídali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele