32. kolo
07.04.2013 17:10 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Infarktový zápas s Wiganem nakonec QPR nezvládl vyhrát

Červená karta Zamory Queen’s Park Rangers od úvodních minut srazila k zemi. Z té západolondýnský celek nakonec fantastickou střelou posbíral Loic Rémy, jenže nestačilo to. Dokonale zahraný přímý kop v nastaveném čase z nohy Shauna Maloneyho uzavřel skóre na konečných 1:1 a takřka poslal QPR do druhé ligy.

Domácí přitom začali výborně, nic jiného jim ostatně ani nezbývalo. Už po osmi minutách hry si Rémy krásně míč zpracoval a ještě lépe vypálil - trefil však jen tyč. Jenže dvacet minut po začátku to přišlo. Autové vhazování Maloneyho chtěl převzít na prsa Jordi Gomez, ale ještě víc ho chtěl Bobby Zamora. Jeho kung-fu kop na hlavu nemohl ocenit sudí Dowd jinak než červenou kartou.

V první půli pak měli logicky více ze hry hosté z Wiganu, McManaman bránu těsně minul, McCarthyho skvěle vychytal Julio César. Po změně stran to byla na Loftus Road trošku nuda, až čtvrt hodiny před koncem opět zaúřadovala dvojice César - McCarthy. Záložník Wiganu měl jasnou gólovku, ale jeho pokus hlavou opět brazilský brankář skvěle zlikvidoval.

Wigan byl blízko třem bodům, jenže pět minut před koncem najednou neměl ani jeden. Rychlý protiútok po nepovedeném přímém kopu vedl Stephane Mbia, dlouhý úprk k bráně Latics zakončil pár metrů před vápnem přihrávkou na Loica Rémyho a ten zdánlivě předčasně pálil. Jeho rána však měla naprosto dokonalou razanci i směr a na první pohled nezvládnutelná pozice skončila výstavní brankou - 1:0.

Jenže zápas ještě neskončil a euforie fanoušků Queen’s Park Rangers měla poměrně krátké trvání. Jeden z hrdinů předchozí akce Mbia totiž zbytečně fauloval kousek před šestnáctkou a přímý kop se stal pro svěřence Harryho Redknappa zkázou. Shaun Malouney se jej ujal perfektně, překopl zeď a následně jeho střela zaplula do šibenice - 1:1 a modrobílí zůstali zcela zcepenělí. Tenhle zásah je dost možná vyřadil z boje o udržení.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 (Samba, Remy, Hoilett - Maloney)

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Q.P.R. musi vyhrát Jiná možnost prostě není 4:1

Reagovat
rickroll

a co třeba remíza nebo prohra?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

QPR musí zabrat a pokud se zadaří, tak bude záchrana v PL zase o trochu reálnějuší. Právě na Wigan by se už ztráceli jen čtyři body. Ale nebudu předbíhat, klidně bude stačit, když se zopakuje výsledek z domácího zápasu z minulé sezóny. Tip 2:1

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
NuFc23

ja bude rad ak ypadne

Reagovat
freakmarena19

2:0

Reagovat
Sotuen

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan neprohraje

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
rickroll

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bohužel nevyšlo. Bod je z domácího utkání, kór s přímým konkurentem sestupu, málo. Nejvíc to naštve, když vidím, že vyrovnávací gól soupeře byl v posledním možném momentu zápasu. Co se dá dělat, záchrana v PL se více a více QPR vzdaluje .....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je konečná, bohužel... krásný gól z brejku, ale vzápětí po sobě 2 přímé kopy wiganu, z toho ten druhý vyšel...

Reagovat
Ebola SVK

pá pá druhá liga volá Queni ....bod je proste málo

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mysoccerplace.net/video/qpr-vs-wigan-1-1-motd

Wigan nejprve ukázal jak by se standartky zahrávat neměly, pak ale Maloney ukázal přesnej opak a je z toho zasloužená remízka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele