38. kolo
19.05.2013 17:00 CET
4 : 2
(2:0)

Reportáž

Reading se s PL rozloučil vysokou porážkou na hřišti West Hamu

Kladiváři se před vlastními fanoušky rozloučili ve velkém stylu a už jistému odpadlíkovi na cestu nadělili hned čtyři branky, pod které se výrazně podepsal Kevin Nolan, jenž zaznamenal hattrick a sám tak prakticky zajistil Royals 22. porážku.

Hned od první minuty na sebe nejvýrazněji upozorňoval Andy Carroll, kterého by Sam Allardyce nejraději přivedl na přestup (Liverpool ho má pojištěného až do roku 2016), ovšem Hammers si mohou dovolit investovat do vysokého kanonýra pouze deset milionů liber a cena anglického reprezentanta patrně trochu někde jinde... Právě Carrolla po dvaceti třech minutách trefil McCarthy, čehož si všiml pozorný Nolan, jenž si poradil s brankářem, a bylo to 1:0.

Bývalý hráč Newcastlu byl nedílnou součástí také u druhého zásahu, když z jeho přesného pasu těžil bezchybně zakončující Vaz Té - 2:0! Ten samý hráč mohl ještě před odchodem do kabin přidat další branku, ovšem tentokráte jeho snahu zastavila branková konstrukce!

Po krátké přestávce se však dominance londýnského týmu sesypala jako pověstný domeček z karet a za pár minut se mohlo začínat od nuly. Nejdříve se na hranici vápna uvolnil McCleary a za pomoci Nobleho teče snížil na 2:1. Za další dvě minuty už bylo srovnáno, konkrétně McAnuff na zadní tyči našel střídajícího Le Fondreho a ten bez větších potíží srovnal na průběžných 2:2.

Royals se užuž nadělovali k dokonání obratu, čímž by si zapsali teprve sedmé ligové vítězství v tomto ročníku, ovšem jedenáct minut před koncem byla jejich snaha razantně utlumena spoluprací dvojice Noble - Nolan, po které druhé jmenovaný střelou k tyči opět poslal míč na stranu Readingu - 3:2! A za okamžik bylo definitivně jasno: čerstvý Maïga si vybral opět ostříleného Nolana, jenž hattrickem uzavřel své brankové konto na rovných deset přesných zásahů - 4:2.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
vanGomm

Tip HX.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladivari si zakopali, Nolan peknej hattrick

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele