28. kolo
03.03.2015 20:45 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Sunderland AFC 1:1

Nic neřešící spor, který zanechává jak Hull, tak Sunderland v té samé šlamastyce, respektive v těsné blízkosti sestupového pásma. O vřavu šlo přitom skutečně intenzivní, když došlo i k potyčce mezi oběma manažery a Gus Poyet, lodivod hostujícího celku, byl následně dokonce vykázán na tribunu...

Sunderland do utkání vstoupil o něco lépe, postupem času to však byl spíše Hull, kdo si byl schopen vytvářet jasnější příležitosti. A když potom v 15. minutě N’Doye po standardce Huddlestonea skóroval i ve svém třetím po sobě jdoucím vystoupení na KC Stadium, Gus Poyet překvapivě brzy vypěnil při žluté kartě pro filmujícího Rodwella - a takřka celé střetnutí tím pádem odsledoval z větší výšky.

I přesto se Sunderland po přestávce výrazně zlepšil a speciálně po vysvlečení van Aanholta s Alvarezem se zdálo být jen otázkou času, kdy i Mackems udeří. Hosté se nakonec shodou okolností dočkali zásluhou muže, který v podstatě stál za Poyetovým vykázáním na tribunu - v 77. minutě Rodwell odhlavičkoval do sítě van Aanholtův centr, aby zanedlouho odmítl z voleje přidat i vítěznou trefu.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
HullCity

Musíme brát 3 body ať už s Jelavičem nebo bez něj! 2:0

Reagovat
HullCity

Sunderland asi nikdy nespadne...podat nulový výkon a stejně brát bod.Tolik neproměněných šancí od N doyeho,Livermora a i Robertson měl dobrou šanci-nic!Přijde jediná povedená akce hostů a hned gol!Nevadí,pořád jsme na tom o hodně lépe jak QPR nebo Burnley.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza 1:1 popř. 2:2 mám i analýzu kdo chcete napište.

Zatím žádná mezi těmito kluby nepadla, pravda maličko se obávám, že by Hull mohl vyhrát ale přesto jsem se rozhodl pro čistý X

Reagovat
vanGomm

Viděl bych to také tak.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Hull ted nedávno v lize 2x po sobě doma vyhrál a vyhrát 3x?.To se moc často nepovede daleko lepším týmům v PL.Holt matematická pravděpodovnost je neúprosná.Viz třeba nyní Aston Villa.Ta už byla také tzv. nařadě.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele