27. kolo
07.03.2015 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Queens Park Rangers - Tottenham Hotspur 1:2

Harry Kane je zpátky na scéně. Poté, co se odmlčel ve třech po sobě jdoucích soutěžních zápasech, vystřelil nyní Tottenhamu další ligový triumf - a znovu v podstatě na vlastní pěst. Talentovaný forvard se prosadil v obou poločasech a jeho střelecký výkaz v Premier League nyní hovoří řečí 16 gólů...

Queens Park Rangers přitom utkání neotevřeli špatnou cestou. Už v zahajovací minutě se musel Hugo Lloris na čáře přemáhat, aby se dostal k vyražení Zamorovy hlavičky, a hned dvěma zajímavými pokusy se po spolupráci s Austinem uvedl Matt Phillips - přičemž ten pozdější si to dokonce namířil do břevna. Sám Austin potom mohl využít Walkerova mizerného zpětného pasu.

Také Tottenham měl ale zkraje své příležitosti a nikoho nepřekvapilo, že tu první registroval Harry Kane, když si zblízka se svým hlavičkovaným projektilem vylámal zuby na pozorném Greenovi. Brankář QPR už ale nebyl ani zdaleka stoprocentní o pár chvil později, když ve 34. minutě nesmyslně vyrazil za Townsendovou donáškou ze standardní situace a Harry Kane po přetlačení Onuohy trestal.

Tahle situace už favorizované hosty posadila na tu správnou vlnou a Tottenham vstoupil i do druhé půle s vervou, když Christian Eriksen jen pár okamžiků po restartu pravačkou rozezvonil tyč a pak jej na čáře obral o gól skluzující forvard Austin.

Spurs nicméně nakonec přeci jen zdvojnásobili své vedení, když Harry Kane v 68. minutě prolomil ofsajdovou past soupeře. Sandrovo následné snížení po kombinaci se Zamorou tím pádem mělo už jenom symbolickou hodnotu, když se proti Tottenhamu prosadil jeho někdejší dlouholetý zaměstnanec.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

QPR by už mohlo doma bodovat. TIP 10

1:1

Reagovat
M1ck0

Už si nemůžou dovolit prohrát. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele