25. kolo
10.02.2015 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Sunderland AFC - Queens Park Rangers 0:2

Venkovní mizérie Queens Park Rangers, která se zapsala do dějin Premier League jako ta vůbec nejhorší v historii, je překvapivě u konce! A to hned ve velkém stylu. Hoops i bez manažera Harryho Redknappa a bez nejlepšího střelce Charlieho Austina dokázali vyhrát na hřišti Sunderlandu 2:0 a poskočit v tabulce pryč ze sestupových příček.

Jediným negativním výstupem Rangers z utkání je zranění nejlepšího hráče utkání Leroye Fera, který kvůli problémům s kolenem vystřídal patnáct minut před koncem. Stihl tak ovšem ještě v prvním poločase rozhodnout o vítězství svého týmu, když přesnou hlavičkou proměnil Phillipsův centr z pravé strany v gól.

Sunderland se v zápase trápil, vinou špatné kombinace se do šancí dostával sporadicky, a když už, zasáhl spolehlivý Robert Green. Někdejší anglický internacionál se blýskl především při hlavičce Connora Wickhama, kterou vyškrábl na břevno a pak ještě zvládl poskakující míč odpravit do bezpečí.

V nastaveném čase prvního dějství pak další Phillipsův centr znamenal další gól. Tentokrát se pravému záložníkovi dlouhý míč příliš nepovedl, přesto se do něj těsně nad zemí opřel Bobby Zamora a úžasným způsobem vymetl šibenici bezmocného Pantilimona.

Mackems se po přestávce zlepšili, ale proti zkušenému týmu Rangers, v jehož dresu nastoupili mazáci jako Barton či Ferdinand, už se na zvrat nezmohli. QPR díky tomu získali první body zvenčí a posunuli se na nesestupové sedmnácté místo.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip1.V následujících 3 kolech doma by bylo ideaní ,kdyby posbírali 9 bodu-asi to neklapne,někde bude 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný zápas ,který vyšel opačně a zrovna bych ho mě na lupenu.U 3 zápasu byl kurz na favorita vyžší,přesto neprohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:0, zase rozhodne Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny jsi nás převezl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele