27. kolo
04.03.2017 16:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Leicester City - Hull City 3:1

Důležitý druhý krok po parádním výkonu s Liverpoolem Leicester úspěšně učinil. Tým se po odchodu Claudia Ranieriho zvedl a Craig Shakespeare si hlasitě říká o pozici stálého manažera. Proti Hullu sice Foxes brzy prohrávali, celý zápas se ale prezentovali velice solidním výkonem a zaslouženě otočili. Po Fuchsovi se prosadil Mahrez a výsledek završil vlastním gólem Huddlestone.

Leicester do zápasu vlétl a mohl brzy vést, když Morgan těsně minul branku hlavou. Ještě blíž gólu byl Albrighton, jenž v obtížné pozici zakončoval do odkryté brány, ale jemný dotek Maguira vychýlil balón mimo. Hullu pak stačila jedna nepřesná přihrávka Ndidiho, aby Clucas zažehnul smrtící protiútok. Přes Niasséhoh a Grosickiho se k němu míč vrátil ve vápně a nakonec jej zasunul do branky.

Tento nečekaný sebral Leicesteru vítr z plachet a obraz hry se trošku vyrovnal - bohužel do průměru z hlediska obou celků. Foxes se nicméně ještě před půlhodinovkou zápasu dočkal vyrovnání. Transformovaný Christian Fuchs využil dvojí narážečky s Vardym, přihlásil se o míč ve vápně a trošku na vrub Jakupoviće dostal slabou střelou balón do sítě.

Zbytek prvního poločasu Leicester jednoznačně dominoval, ale v ofenzivní třetině mu chyběla kvalita i sebevědomí, takže nejnebezpečnější byl sám svému týmu Robertson, který při odklízení míče na roh div neohrozil branku. Jiný obránce Hullu střílel už správným směrem, a to hned po obrátce. Harry Maguire během čtyř minut hlavou olíznul tyč, aby další pokus sebral do náruče Schmeichel.

Domácí se zdráhali vzít otěže zpět do vlastních rukou, změnil to dost možná ten nejméně pravděpodobný muž. Riyad Mahrez se letos v lize trefoval jen z penalt a obzvlášť u něj byla absence sebevědomí obrovsky znát. V šedesáté minutě ale vzal míč, dvakrát před vápnem naznačil střelu a nakonec slabší pravou nachytal Jakupoviće na přední tyči. Ze hry se trefil poprvé od dubna 2016.

Ale i Schmeichel měl co dělat, aby svému celku pomohl k bodům. Nejdřív se vyznamenal proti Grosickimu a ještě lepší a důležitější zákrok vytáhl v závěru proti střele Niassého. V závěru už si Leicester výhru pohlídal a přidal i třetí gól. Jakupović sice vyrazil ránu Graye na roh, ale po něm se do vlastní branky "trefil" Tom Huddlestone.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
hradec

LEI 3:0 HUL

Reagovat
HullCity

Hráči Leicesteru předvedli minulý zápas výkon z minulé sezony,zrovna když s nimi máme hrát my...no,Silva nás proti jednoznačným favoritům dokázal motivovat k dobrým výkonům a přineslo to i výsledky(United,Liverpool),tak snad i dneska...1:1!!

Jakupovič-Elmohamady,Maguire,Ranocchia,Robertson-Clucas,N´Diaye,Huddlestone-Markovič,Grosicki-Niasse.

Reagovat
HullCity

Dneska to byl na nic výkon...příští týden pokud nebudou 3 body tak ahoj ve 2.lize!! A i kdyby se vyhrálo,tak stejně se pak musí doma porážet jak West Ham tak i Middlesbrough.Jediné pozitivum?Výkon Grosického...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele