24. kolo
20.01.2018 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Huddersfield Town 2:0

Návrat do Premier League si asi Paul Lambert nijak lépe představit nedokázal. Jeho Stoke City se okamžitě vytasilo s výhrou bez inkasované branky a svému dnešnímu soupeři z Huddersfieldu se posouvá na rozdíl jediného bodu...

Paul Lambert byl bez práce déle než půl roku, kdy se poroučel z Wolverhamptonu, a do Premier League se vrací poprvé od svého nezdaru v Aston Ville. Dle svých slov po závěrečném hvizdu prý dočista zapomněl, jak vyčerpávající taková práce v PL je - ovšem že to stálo za to.

Huddersfield do Stoke-on-Trent zajížděl bez ligové výhry od poloviny prosince a sotva se zmohl na nějakou nebezpečnou střelu. Mouniého výjimečná rána mezi tři tyče mířila přímo do náruče Jacka Butlanda, jinak se předváděli hlavně domácí borci, kteří si své góly schovali na druhý poločas.

Před pauzou se ještě Potters, povzbuzeni návratem kapitána Shawcrosse, soustředili na to, aby Huddersfieldu upřeli jakoukoliv střelu na bránu, a po změně stran potom udeřili Joe Allen s Mame Biramem Dioufem. U druhého gólu asistoval neustále nebezpečný Xherdan Shaqiri.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele