11. kolo
05.11.2021 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Adam Armstrong (© AFP)

Saints těsně vyzráli na Villans

Southampton v duelu jedenáctého kola Premier League porazil 1:0 Aston Villu. Jediná branka zápasu padla už ve třetí minutě, postaral se o ni Adam Armstrong.

Hráči Aston Villy jen nevěřícně koukali, když už ve třetí minutě inkasovali. Dlouhý balón na hranici pokutového území Adams sklepl k Adamu Armstrongovi, jenž parádní ránou bez přípravy prostřelil vše, co mu stálo v cestě do sítě. Ten samý hráč se mohl prosadit i o šest minut později. Centr Ward-Prouseho zamířil po hlavičce jednoho z hráčů Aston Villy na zcela volného Armstronga, ale ten z bezprostřední blízkosti z první trestuhodně přestřelil bránu.

Domácí byli i nadále lepším celkem a předvedli to i ve 34. minutě. Parádní střelu zpoza šestnáctky vyslal Ward-Prowse, jeho bombu letící k levé tyči gólman Martínez vyrazil vedle brány. Poté Livramento na levé straně obešel Cashe, přihrál míč do pokutového území, kde Adams vykouzlil zpětnou přihrávku na Romea, který střelou z první poslal balón těsně nad pravý horní roh brány Aston Villy.

Po přestávce se ke slovu přeci jen dostali hosté. Parádní střela El Ghaziho zpoza šestnáctky mířila pod břevno, brankář McCarthy vložil do střely ruce a vyrazil míč nad bránu. Watkins poté využil špatného zpracování Ward-Prowseho, získal míč, vběhl s ním do pokutového území a po zpětné přihrávce střílel z první vedle brány Buendia.

V 66. minutě přišla obrovská šance Southamptonu a také poslední příležitost duelu. Centr Warda-Prowseho na přední tyč našel hlavu Adamse, který míč prodloužil do levého horního rohu, kam vyskočil brankář Martínez a střelu vytáhl nad břevno.

Saints jsou po výhře na dvanácté příčce, naopak Villas stále strádají a jsou patnáctí.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele