22. kolo
03.02.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Kai Havertz (© AFP)

Další ztráta pro Chelsea, tentokrát remizovala s Fulhamem

Předehrávka 22. kola Premier League vítěze nenašla. Chelsea v londýnském derby remizovala bez branek s Fulhamem. Ten se posunul na šestou příčku, Blues jsou až devátí.

Zápas se rozjížděl pozvolně, po Willianově centru hosté zakončovali nepřesně, poté byl Havertz v obrovské šanci, ale v ofsajdu. Ve 25. minutě Palhinha našel Pereiru, jenž si připravil balon a vyslal tvrdou ránu, kterou Kepa musel těžkým zákrokem vyrazit. Zanedlouho perfektně Mason Mount hledal Havertze, jenže míč při jeho cestě nejspíš tečoval Ream a německý reprezentant ve skluzu poté vysoko přestřelil.

Na konci prvního poločasu měli prozatímní největší šanci utkání Blues. Ziyech přihrávkou za obranu vybídl Havertze, ten v úniku přeloboval Lena, jenže mířil jen do tyčky. Až do 70. minuty byl ve druhé půli kromě Pereirova ostrého zákroku na Cucurellu klid. Pak se po nepřesné přihrávce Enza Fernándeze pokusil Aleksandar Mitrović ohrozit Kepu z poloviny hřiště a mířil velmi dobře, domácímu brankáři se ale povedlo zpracovat míč na brankové čáře.

Pár minut poté si Fofana naběhl na dlouhý pas od Gallaghera a následně obešel gólmana Lena, který svým výběhem tristně zaváhal. Jistému gólu Chelsea však dokázal zabránit kapitán Cottagers Tim Ream, který vykopl balon z brankové čáry. To jako by podtrhlo současné trápení Blues, na Stamford Bridge marnému snažení o výhru sledovalo před čtyřicet tisíc fanoušků.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Blackprince

S velkým štěstím 2:1

Reagovat
Naseroslosos23

Tak tak...tipuju to samé...s velkým štěstím 2:1.

Reagovat
Kuba94

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele