11. kolo
15.10.2022 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Brendan Rodgers (© AFP)

V souboji Lišek s Orly branka nepadla

Leicester City odehrál v sobotu odpoledne utkání s londýnským Crystal Palace. K vidění nebylo mnoho brankových příležitostí, branka na King Power Stadium nepadla.

První nebezpečí pro hostující branku přišlo již ve čtvrté minutě, kdy prověřil brankáře Guaitu střelou z přímého kopu James Maddison. Obrovskou šanci měli naopak domácí v 16. minutě. Harvey Barnes prošel defensivou Orlů jako nůž máslem, na konci své akce však nedokázal prostřelit vyběhnuvšího španělského brankáře. Aktivita Leicesteru postupně nabírala na obrátkách, hosty však několikrát podržel Vicente Guaita. Největší šanci hostů měl v prvním poločase, ve kterém byly k vidění jen dvě střely na branku, Eberechi Eze, jeho rána z 43. minuty však mířila mimo tři tyče.

Druhý poločas začal podobně jako skončil ten první, a to střeleckou nepřesností. Maddison se dostal do nebezpečné střelecké příležitosti, ovšem z nějakých pěti metrů vysoko přestřelil. V 64. minutě pálil zpoza vápna Odsonne Édouard, nicméně první střelu hostů mezi tři tyče dokázal zlikvidovat Danny Ward. Gólová nebyla hlavička Timothyho Castagneho, ani dalekonosná střela Kelechiho Iheanacha, a tak duel skončil bezbrankovou remízou.
Leicester se po zisku bodu posouvá na 19. místo, ještě dnes večer jej však může opět předskočit poslední Nottingham. Crystal Palace získal svůj desátý bod v sezóně a nachází se na průběžné 13. pozici.

Autor: Jakub Müller

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele