19. kolo
03.01.2023 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Aleksandar Mitrović (© AFP)

Fulham vyloupil Leicester a atakuje poháry

Leicester City nezvládl domácí utkání devatenáctého kola Premier League s Fulhamem a prohrál 0:1. Jediný gól duelu obstarala největší hvězda Cottagers Aleksandar Mitrović, čtvrtý nejlepší střelec soutěže s jedenácti trefami.

Taktovky se v úvodu ujali hosté a v šesté minutě si na King Power Stadium připravili první příležitost. Tete snadno překonal střed hřiště a poté předložil míč Willianovi. Ten to zkusil technicky a jeho obstřel na zadní tyč jen o kousek minul prostor mezi třemi tyčemi.

Další šanci už Fulham neproměněnou nenechal. Willian dostal v okolí šestnáctky spoustu prostoru, nacentroval na nikým nehlídaného Mitroviće a ten zblízka prostřelil Warda.

V pětadvacáté minutě už však mohlo být srovnáno. Tielemans si na pravé straně poradil s Palhinhou a poté našel na zadní tyči Péreze, jenž ve stoprocentní šanci selhal. Další tutovou šanci měl domácí celek v 51. minutě, když se Harvey Barnes řítil sám na bránu. Bernd Leno však výtečně vyběhl, zúžil mu střelecký úhel a nakonec jeho střelu i lapil.

Za pět minut se na hostujícího gólman valil z levé strany Jamie Vardy, ale ani ten neuspěl. Leicester šlápl ve druhé půli na plyn a moc nechybělo k vyrovnání. Tielemans nejprve pálil těsně vedle, poté orazítkoval břevno. V nastaveném čase mířil sám na Warda hostující Harry Wilson a rozhodující branku nepřidal. Mrzet ho to ale nakonec nemuselo.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bacha , číhají zde ruzní neschopenci.

Reagovat
fcb+mufc

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele