4. kolo
29.08.2021 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bitva o Minho vítěze neměla, Braga hrála s Vitórií bez branek

Poprvé od roku 2014 nenabídlo Dérbi do Minho žádnou vstřelenou branku. Braga si možná vytvořila o něco více gólových příležitostí, nicméně ani jedna z nich nakonec neznamenala kýženou odměnu. Vitórii se povedlo udržet čisté konto, přičemž podíl měl na tomto počinu taktéž český gólman Matouš Trmal, který mimochodem v Guimaraesi působí od přestupu ze Slovácka již druhým rokem.

V 5. minutě jako první zahrozili hosté, nicméně Estupiňán na bližší tyčce neuspěl v zakončení a nasměroval míč jen vysoko nad bránu. Ve 24. minutě se ozvali zásadněji taktéž domácí, ovšem parádní střela z voleje od Andrého Horty se rovněž neujala, protože skončila pouze na brankové konstrukci. Ve 42. minutě se ještě pokoušel změnit průběžné nerozhodné skóre André Horta, jenže jeho pokus skončil těsně vedle branky.

Ani ve druhém poločase nedokázal jeden z celků přetavit výhru na svou stranu, byť o něco blíže jí byla zřejmě Braga. Ta se hlavně v závěrečných pasážích duelu dostala do dvou dobrých příležitostí, Mario González však hlavičkou zamířil trestuhodně mimo prostor třech tyčí, přičemž v 90. minutě musel španělský náhradník smutnit opětovně, jelikož z vyloženého postavení orazítkoval pouze břevno.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele