14. kolo
29.11.2009 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Bari - AC Siena 2:1

Na posledním místě stále zůstává Siena, ta tentokrát prohrála na půdě Bari 2:1, když se o branky podělili domácí Masiello a Greco, přičemž druhý jmenovaný vsítil svojí branku až v nastaveném čase. Siena ale na Bari vedla rychlou brankou Vergassoly.

Siena hrála pro ni v netradičních zelených dresech a s nimi zažila nejlepší start do zápasu v letošní sezoně. Už ve 3. minutě totiž Del Grosso našel přihrávkou Vergassolu, a ten střelou z první překonal brankář Gilleta. Vyrovnání měl na kopačce Barreto, který stejně jako Vergassola vypálil z voleje, nicméně Curci jeho pokus zlikvidoval. To bylo v prvním poločase z obou stran všechno.

Ve druhém dějství byla Siena blízko ke vstřelení druhé branky, jenomže Gillet předvedl skvělý zákrok jednou rukou a to byl možná klíčový moment celého utkání. Těžko říci, jak by se zápas vyvíjel, kdyby Bianconeri vstřelili druhou branku, takhle totiž ztráceli domácí na Sienou stále jenom jednu branku. Domácí tak spustili nápor, který později vyvrcholil vyrovnávací brankou. Ještě předtím však byl ve velké šanci Riccardo Meggiorini, toho vychytal Curci a Koman minul. Pak už přišel očekávaný moment vyrovnání, rohový kop se dostal až k Masiellovi, jenž dopravil míč do sítě - 1:1. Vše se schylovalo k dělbě bodů, ale ve třetí minutě nastaveného času udeřil Greco. Antonelli poslal krásnou přihrávku a Greco z akrobatické pozice zajistil svému týmu tři body.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele