13. kolo
22.11.2009 15:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

AS Řím - AS Bari 3:1

Utkání mezi AS Řím a Bari rozhodl Francesco Totti. Kapitán Vlků totiž zaznamenal hattrick a především díky němu mohou domácí slavit výhru 3:1. Jedinou branku hostí zaznamenal ve druhém poločase Andreolli, jenž si vstřelil vlastní gól.

Giallorosi začali utkání ve velkém stylu. Už po pár minutách měli možnost pokutového kopu a kapitán Francesco Totti ho bezpečně proměnil - 1:0. Největší ikona a hvězda týmu zanedlouho přidala druhý gól, když rozehranou standardní situaci napálil přesně k tyči hostující branky - 2:0.

Francesco Totti tedy velice brzy útočil na populární hattrick, a po půlhodině hry tak bylo zrealizováno. Totti totiž po závaru v pokutovém územíz mírného úhlu propálil vše před sebou včetně brankáře Bari - 3:0. Autor hattricku měl i několik dalších šancí, ale další branku, v pořadí již čtvrtou nepřidal. Bari mělo v prvním dějství také zajímavé šance. Antonio Langella z těžké pozice nechal vyniknout Sergia a před koncem prvního poločasu tentýž hráč namířil svůj pokus nad.

Pouze co nejrychleji vstřelená branka ve druhém poločase by hostující Bari dostala zpět do utkání. Velice blízko měl ke snížení Almiron, ale trefil naštěstí pro Římany břevno. Sergio pak prokázal svoje kvality, když dobře zasáhl po střele Komana. Bari bylo ve druhém dějství lepším týmem a v 74. minutě vstřelilo zaslouženě branku. Respektive hráči Říma si jí vstřelili sami, protože rozehraný rohový kop lízl do vlastní branky hlavou Andreolli - 3:1. Bari ještě vycítilo možnost něco se zápasem udělat, ale Římani byli v obraně pozorní. Výhru 3:1 už si nenechali vzít.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FRANCESCO TOTTI WE LOVE YOU!!! , AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

NO TOTTI NO PARTY! Excelentny vykon Francesca Tottiho.. ..Neksutocny navrat a potvrdil ze AS by bez neho nebolo nic... IL CAPITANO GRAZIE.....GRAZIE ROMA.... FORZA ROMA :...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele