8. kolo
18.10.2009 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - AS Bari 1:2

Souboj dvou letošních nováčků vyzněl lépe pro vítěze Serie B - Bari. To vyhrálo zásluhou Almirona a Ranocchia 2:1 a udrželo si velice solidní formu. Jedinou branku domácích obstaral Erjon Bogdani.

Masiello zahrál volný přímý kop a Almiron jeho centr hlavou přizvedl, čímž vlastně skóroval - 1:0 pro Bari. Chievo poprvé zahrozilo z dálky, z 25 metrů vypálil Marcolini, ale více vzruchu přinesla až Donatiho ruka v pokutovém území, po které se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu. Hosté mohli udeřit znovu hlavou ale brankář Sorrentino Meggioriniho rybičku chytil.

V 62. minutě mělo Chievo obrovskou šanci, Pellissier si naskočil na rohový kop a brankář Gillet předvedl excelentní zákrok. Nevyužitou šanci hosté potrestali a navýšili své vedení. Ranocchia totiž hlavou do protipohybu využil Donatiho centr - 2:0 pro Bari. Za nedlouho ostře vypálil Alvarez, nicméně o kousíček přestřelil. Chievo si na nedostatek šancí stěžovat nemohlo, ovšem jeho střelecká neschopnost se zdála být klíčovou. Sám před brankou trestuhodně zahodil možnost skórování Mantovani. Domácí se dočkali snížení sedm minut před koncem, i třetí branka, kterou diváci ve Veroně viděli, padla ze vzduchu hlavou Yepes odcentroval a Bogdani snížil na 2:1.

Bari ale mohlo vzápětí vést znovu o dvě branky, prázdnou branku neuvěřitelně netrefil Meggiorini. Neujala se ani střela Mantovaniho a závěrečnou skrumáž vyřešilo Bari nekompromisním odkopem.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už to čtu podruhé ohledně Chieva.On není nováček přece. Byl v Serii A i v minulé sezoně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele