11. kolo
01.11.2009 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - AS Bari 0:0

Bari si sice ze hřiště Sampdorie Janov odváží cenný bod za bezbrankovou remízu, avšak nechybělo mnoho a mohla si vést body tři. Biancorossi totiž nebyla uznána regulérní branka a Barreto neproměnil penaltu.

Nemohl to být nikdo jiný, než úžasný Antonio Cassano, který poprvé prověřil gólmana Gilleta. Ten se však vyznamenal povedeným zákrokem. Na druhé straně sice nemusel Castellazzi zasahovat, avšak oddechl si, když se Langellově pokusu rozezvučelo břevno. Mannini sice poté vstřelil úvodní branku, když za záda Gilleta umístil povedený akrobatický kop Pazziniho, ale stál v ofsajdu. Bari reagovalo Barretovým nepříjemným pokusem. Gólman hostů se poté musel znovu vytáhnout proti Cassanovi. Nejprve před přestávkou vyškrábl do branky směřující trestný kop a po změně stran vyrážel Cassanův centr a následně zasahoval proti Manniniho dorážce.

V 52. minutě mělo obrovskou šanci Bari, ale Alvarez stojící sám před brankářem neuvěřitelně vyhořel, když míč napálil přímo do gólmana. Na druhé straně se ještě snažil zahrozit Cassano, ale již nebyl tolik nebezpečný. Naopak v nastaveném čase musel přihlížet tomu, jak Castellazzi při snaze odkopnout míč místo kulatého nesmyslu trefil nohu Meggioriniho a proti Sampdorii byla odpískána penalta. Na ní se postavil Barreto a minul! Pro hostujícího záložníka to byla už letošní druhá neproměněná penalta. Blucerchiati se však o bod museli strachovat i nadále. V páté minutě nastaveného času totiž trestný kop do branky usměrnil Barreto, jenže sudí gól neuznal kvůli údajnému ofsajdu. Opakovaný záběr však prokázal, že se rozhodčí mýlili.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele