33. kolo
17.04.2011 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Cesena si připsala důležité vítězství proti Bari

Cesena dnes udělala hodně důležitý krok směrem k záchraně. Cavallucci Marini totiž porazili poslední Bari a unikli sestupovým pozicím, ačkoliv budou muset i ve zbylých zápasech tvrdě bojovat. Vítězství domácím zajistil jediným gólem Erjon Bogdani.

Zatímco osud Bari již je prakticky zpečetěn, Cesena se snaží, aby se v nejvyšší soutěži ohřála více než rok. Bari nicméně mohlo odjíždět o něco šťastnější. Po úvodních pokusech Rosiny totiž šel na druhé straně po dlouhém pasu Almirona sám na brankáře Gergely Rudolf, ale napálil míč přímo do Antonioliho. Z řad domácích pak hrozil po technických finesách, kterými obelstil obránce, Luis Jimenez, v zakončení ovšem zklamal a přestřelil. V nastavení první půli předvedl důležitý zákrok Gillet, když vytáhl parádní Giaccheriniho hlavičku.

Dvě minuty po změně start už bylo ovšem i on bezmocný. Giaccherini prostrčil míč na Bogdani a ten mazácky překonal Gilleta. Vyrovnat mohl specialista na standardní situace Alessandro Parisi, trefil břevno. Antonioli musel zasahovat proti tvrdé ráně Rivase a byl úspěšný. S přibývajícím počtem minut stoupala i nervozita, do rozmíšky se dostali Alvarez s Giaccherinim, nicméně vše se dohrálo v klidu a Cesena zvítězila 1:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele