3. kolo
19.09.2010 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Bari - Cagliari Calcio 0:0

První nedělní zápas hraný už od 12:30 Středoevropského času diváky příliš nepotěšil. Šancí bylo k vidění poskromnu, a tak vlastně není divu, že Bari remizovalo s Cagliari 0:0.

Souboj sliboval zajímavou podívanou, hráli proti sobě dosud neporažené celky a v minulém kole si oba vedli velmi dobře. Bari plichtilo v Neapoli 2:2 a Cagliari nevídaným způsobem smetlo AS Řím 5:1.

Sardiňane zahájili utkání o něco lépe a Jean-Francois Gillet v brance Bari musel zasahovat proti hlavičce Roberta Acquafrescy a o chvíli později Picardi orazítkoval brankovou konstrukci. Domácí počáteční převahu hostů přežili bez úhony a vzápětí mohli sami skórovat. Nico Pulzetti v blízkosti nedokázal usměrnit míč do sítě a gólová nebyla ani Raggiho hlavička.

Po změně stran se na hřiště podíval Andrea Lazzari ale z přímého kopu netrefil branku. Barreto šikovně přihrál Sergiu Almironovi, ovšem Argentinec brankáře Agazziho nepřelstil. V závěrečné desetiminutovce útočilo především Bari, a mělo šance. Střídající D'Alessandro dával pod sebe na Ghezzala, ale ten z dobré pozice minul. Bývalý hráč Říma D'Alessandro po svém příchodu hru hodně oživil, ale už bylo příliš pozdě. Oba týmy si tak připisují bod a nadále zůstávají neporaženi.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele