34. kolo
23.04.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sampdoria zvládla klíčový souboj v Bari a drží naději na udržení

Jeden z nejdůležitějších zápasů dne se hrál na Stadio San Nicola. Velká sestupová bitva nakonec vyústila v potvrzení pádu Bari a udrželo naději pro Sampdorii, která se bude v posledních zápasech snažit sestup odvrátit. Galletti už ani matematickou šanci nemají.

Sampdoria s bojem o záchranu na začátku sezóny určitě nepočítala, jenže poté, co v lednu prodala hvězdný útok Cassano, Pazzini, se její hra naprosto rozpadla a když sesbíráte ze 42 možných bodů pouhých pět, nemůžete pomýšlet na úspěch. Dnešní duel byl pro Sampdorii rozhodující, Bari už stejně mělo jen teoretickou naději.

Přitom Blucerchiati naposledy na San Nicola vyhráli v roce 1998, takže vyhlídky nebyly úplně pozitivní. Jako první hrozil ze standardní situace Parisi, na druhé straně likvidoval Gillet pokus Pozziho. Nepříjemný pokus Husekleppa směřující na vzdálenější tyč musel vyrážet Curci, podobně se předvedl také Gillet opět proti Pozzimu.

Pozzi byl hlavní hrozbou hostů, jeho skvělý volej mířil jen pár centimetrů nad břevno. Laczko se pak sice trefil, ale byl při zakončení v ofsajdu. Sampdorii pak mohl znenadání uklidnit Andrea Poli, který se v krátkém sledu ocitl ve dvou velkých příležitostech. Nejprve levačkou orazítkoval břevno, když na něj míč vytáhl Gillet, a pak byl ve vápně faulován Husekleppem a vybojoval penaltu. V rozhodujícím momentě nezklamal Pozzi a rozjásal janovské fanoušky.

Vyhráno ale ještě Dorie neměla. Andrea Masiella však naštěstí pro hosty pohrdl velkou šancí po Parisiho trestném kopu. Svou šanci neproměnil ani Gergely Rudolf. Vítězství nakonec v závěru zkalil Poli, který na lavičce za protesty dostal červenou kartu.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sampdoria Janov fotbal poslední dobou vůbec neumí. Hahahahahahahahahahahahahaha.Ale proti Bari snad vyhrajou. Tip : 0 : 2 Pazzini,Cassano .

Reagovat
smazaný uživatel

:DDD....Cassano ani Pazzini už za Doriu nehrajú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele