37. kolo
15.05.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Bari - US Lecce 0:2

Bari se ani v posledním domácím zápase nevzmohlo na bodový zisk a s Lecce prohrálo 0:2. Pro hosty znamená vítězství jistota záchrany, o tu se zapříčinil ve druhém poločase Jeda, druhou branku si domácí vstřelili sami, jmenovitě nešťastník Masiello.

Do první vážnější situace se dostal Mesbah, nicméně nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Stoprocentní šanci mělo i Bari, Huseklepp odvedl vynikající práci, ale slovenský fotbalista Kopúnek na míč nedosáhl. Hosté museli v prvním poločase dvakrát střídat, rameno si poranil Romero a ze hřiště odešel i Bertolacci. Lecce to ale nečinilo vážnější potíže, nadále bylo lepším týmem a bylo jen otázkou času, kdy se ujme vedení.

Mesbah na Gilleta ještě nevyzrál, ale v 52. minutě se Lecce dočkalo. Na rohový kop si naběhl a naskočil Jeda a povedenou hlavičkou zajistil hostům důležité vedení - 0:1 pro Lecce. Hosté pokračovali ve snažení, ale až do samotného konce museli být kvůli jednobrankovému náskoku opatrní.

V nastaveném čase mohl přidat druhý gól opět Jeda, křížná střela ale trefila obránce Masiella, od kterého míč doputoval do sítě - 0:2 pro Lecce. S výsledkem bylo hotovo a hotovo bylo i se záchranou hostujícího mužstva.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele