38. kolo
22.05.2011 18:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - AS Bari 0:4

Na závěr sezony se zrodil jeden nečekaný výsledek, a sice porážka domácí Boloni s posledním Bari. Hosté si tak poslední vystoupení v nejvyšší soutěži pro tento rok užili do syta, Boloni nasázeli hned čtyři branky! Hattrickem se blýskl Grandolfo.

Bari hrálo na stadionu Renata Dall'Ara nebojácně a kdyby takovýhle výkon podávalo i v dalších zápasech, nemuselo by sestoupit. Po sérii menších šancí Bari přišla tutovka domácího kanonýra Di Vaia, který v souboji jeden na jednoho neuspěl a Bari vzápětí nezužitkovanou šanci potrestalo úvodní brankou. Huseklepp přihrál zcela osamovcenému Grandolfovi, jenž neměl problém skórovat, jednoznačná hrubka obrany - 0:1 pro Bari. Do konce poloičasu už se nic podstatnějšího neudálo, avšak po změně stran se děly věci!

Hned z kraje druhé půle totiž prostřelil Viviana podruhé v zápase Grandolfo a zajistil svému týmu dvoubrankový náskok - 0:2 pro Bari. Grandolfo zavšil šťastný zápas v 54. minutě, Huseklepp znovu odvedl výtečnou práci a Grandolfo to měl opět velice jednoduché - 0:3 pro Bari. Je zajímavé, že Grandolfo se trefil poprvé v Serii A a to hned třikrát! Sesypaná Boloňa nebyla schopna reagovat a její obrana inkasovala ještě jednou, stejně jako Grandolfo odehrál fantastický zápas Huseklepp a právě on dokonal zkázu domácích čtvrtou branku z klasického protiútoku - 0:4 pro Bari. Hosté se tak rozloučili s nejvyšší soutěží velkolepě, avšak smutek přetrvává.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele