13. kolo
21.11.2010 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - AS Bari 1:0

Až branka Christiana Terlizziho zajistila tři body ve prospěch Catanie. Výsledek 1:0 pak prohlubuje krizi Bari, to zůstává nadále na posledním místě.

Diváci by nemuseli na jedinou branku utkání čekat dlouho, kdyby během první minuty Rossi fauloval Maxiho Lopéze. Ten byl v obrovské šanci a Rossi se mu riskantně vrhl pod nohy, vše ale vyřešil čistě. Další šance domácích měli na svědomí Silvestre a Gomez, oba rozvlnili boční síť. Mnohem blíže ke vstřelení branky byl Giuseppe Mascara, jeho hlavičku lapil pozorný brankář Gillet. Bari si v prvním poločase nevytvořilo žádnou velkou příležitost a i díky tomu byl výsledek po první pětačtyřicetiminutovce nerozhodný.

Po změně stran měl Gillet opět plné ruce práce, především střela Gomeze byla hodně nebezpečná. Vůbec Gomez byl hodně vidět, v 64. minutě ho zastavil až s vypětím všech sil obránce Parisi.

Snaha domácích pokračovala, Bari se víceméně jenom bránilo. Ricchiutiho střelu vyrazil Gillet na rohový kop. Bohužel Sicilané si zápas zkomplikovali vyloučením. Maxi Lopéz vehementně protestoval a dostal žlutou, Maxi mu za to následně zatleskal a rozhodčí mu za odměnu ukázal další žlutou, a to znamenalo jediné - vyloučení. Bari ale bylo v tomto zápase hodně špatné a ani přesilovka mu nepomohla. Naopak v 82. minutě mu zasadil definitivní úder Christian Terlizzi, parádním centrem se přitom odprezentoval Llama.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Slejdy

uz ted jasna 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele