18. kolo
06.01.2011 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

US Lecce - AS Bari 0:1

Extrémně důležité vítězství zaznamenalo poslední Bari. To se sice díky výhře 1:0 v derby nad Lecce ode dna tabulky neodpoutalo, přesto však má tříbodový zisk nesmírnou hodnotu. Hrdinou utkání se stal autor jediné trefy Okaka.

Toto derby před utkání doprovázely obavy z nepokojů mezi fanoušku, takže se původně mělo hrát za zavřenými dveřmi. Nakonec se ale diváci na stadion dostali, a to díky zvláštnímu "identifikačnímu průkazu".

V samotném derby toho pak příliš k vidění nebylo. První šanci zápasu si vypracovali domácí, brankář Gillet musel být ve střehu po zakončení Fabiana, které vyplynulo z rohového kopu. Na druhé straně se řítil do nebezpečné příležitosti Vitalii Kutuzov, ale na poslední chvíli ho zastavit předchozí aktér šance Lecce Fabiano. Nebezpečí pro branku Bari znamenala dvojice Ruben Olivera a Edward Ofere, druhý jmenovaný Gilleta prověřil z hlavičky, zatímco Uruguayec branku netrefil.

Ani ve druhém poločase to nebyla ofenzivní podívaná, ovšem na rozdíl od prvního dějství se diváci dočkali kýžené branky.

Krásný centr si ukázkově zpracoval na prsa Okaka a neméně dokonale i zakončil - 1:0 pro Bari. Poslednímu celku se tak jeho přestup z Říma náramně vyplácí, tedy alespoň pro tuto chvíli. Závěr utkání nezvládl domácí Giacomazzi, ten po druhé žluté kartě uviděl logicky červenou a musel před časně (pár minut) do sprch. Lecce už na vyrovnání či na jakýkoliv zvrat nemělo sílu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele