14. kolo
25.11.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AC Siena 0:0

Nedělní porce zápasů opravdu mnoho gólů nepřinesla a výjimkou nebyl ani duel Verony se Sienou. V něm pro jistotu nepadla branka ani jedna. Siena tak zůstává v sestupovém pásmu, Chievo je jen o bod před ní.

Ne že by se nebylo na co dívat, nebo že bychom postrádali emoce. Vždyť kromě mnoha šancí padla také jedna červená karta. Žádný z týmů ale své šance nedokázal přetavit v gól, tím pádem se body pouze dělí.

Stefano Sorrentino musel v úvodu zápasu řešit jedno nebezpečí, které je tradičně spojeno se jménem Emanueleho Calaia. NA jeho hlavičku byl brankář Chieva ale dobře připraven. Zkušený italský útočník se dostal do zakončení také o chvíli později, tentokrát ale minul Sorrentinovu bránu úplně.

Calaió se dnes ukazoval ve velmi dobrém světle a jeden z jeho náběhů do pokutového území mohl skončit gólem. Po Rubinově centru ale hlavičkoval těsně nad. Do slibného zakončení se na druhé straně dostal Alberto Paloschi. Jeho střela ale gólem neskončila.

Sotva se diváci na stadionu ve Veroně usadili, už tu byla šance jako hrom. Z čistého nebe udeřil do břevna Calaió! Gianluca Pegolo neprožívá v Sieně ideální časy, tentokrát mu ale pomohl jeho obránce Felipe a uchránil hosty od inkasované branky. Po hodině hry přišel oživit hru svého týmu Alessio Sestu a jeho centr našel opět Calaia. Tomu ale dnes zkrátka nebylo přáno a bezbrankový stav trval.

V závěru se probudili také domácí hráči, Dramého narážečka s Rigonim vedla ke střele. Nic, co by Pegolo nezvládl. Sotva se Chievo nadechovalo, oslabilo jej vyloučení vlastního hráče. Mamadou Samassa dostal v rozmezí dvou minut dvě žluté karty, za což nemohlo přijít nic jiného, než karta červená. Ani změna počtu hráčů ve prospěch hostí ale nepomohla Sieně k více než jednomu bodu.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo Chievo zasa nepostavilo Farkyho, kurvadrát!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele