12. kolo
11.11.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - AC Siena 0:0

V sobotu neviděli branku diváci na Sardinii, dnes byla bezbranková nuda k vidění v Parmě. Domácí FC hostilo poslední Sienu a konečná dělba bodů je pro ní samozřejmě zklamáním. Bianconeri bod ze stadionu Ennio Tardini berou.

Přitom po čtrnácti minutách hry se klidně mohlo měnit skóre. Hostující Reginaldo se na hranici pokutového území odhodlal ke střele a Mirante předvedl spolehlivý zákrok. Na druhé straně se v pětatřicáté minutě tlačil do zakončení Zaccardo a Parolo pak pořádně vystrašil brankáře Pegola. Ten ale nemusel zasahovat, neboť Parolova rána šla těsně mimo tyče.

Vůbec nejatraktivnější z celého zápasu byl úvod druhého dějství. Biabiany hlavičkoval a Pegolo musel vytáhnout dobrý zákrok. Jen o čtyři minuty později hlavičkoval nad Amauri a jeho další pokus následně Pegolo zlikvidoval na rohový kop.

Také závěr utkání nebyl vyloženě špatný. Calaiovu střelu vyrazil Mirante a pak dvakrát zaváhal brankář Pegolo. Ani v jednom případě však Parma netrestala. Branka nakonec na stadionu Ennio Tardini nepadla. Parma pouze remizovala s poslední Sienou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / footbal-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1... 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele