17. kolo
16.12.2012 20:45 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

SSC Neapol - Bologna FC 2:3

Šok svým fanouškům přichystala Neapol, která, ačkoliv nad Boloňou dlouho vedla, nakonec prohrála. Boloňa zápas na San Paolo v závěru otočila a z Neapole si veze překvapivé a velmi cenné vítězství 3:2. Zápas plný zvratů a branek se musel nezaujatému divákovi rozhodně líbit.

Divácí, kteří si v nedělní večer našli cestu na stadion San Paolo určitě nemohli litovat. Celkem pět branek jenom podtrhlo ofenzivní podívanou, ve které byli nakonec šťastnější hosté. Boloňa začala pod Vesuvem velmi dobře a už po deseti minutách hry si vypracovala jednobrankový náskok. Cherubinův centr našel ve vápně Gabbiadiniho, který bez problému překonal Morgana De Sanctise - 1:0 pro Boloňu. Neapol se o pár minut později osmělila a Maggio byl velmi blízko vyrovnání. Změna skóre nenastala ani ve 21. minutě při ráně Hamšíka, kterou dokázal brankář Agliardi vytáhnout. Boloňa se ale rozhodně nezatáhla a před koncem prvního poločasu mohla po chybě De Sanctise znovu udeřit. Bohužel pro hosty ale nedokázal nikdo trefit odkrytou branku.

Čas Neapole přišel až ve druhém poločase. Uplynulo pouhých pět minut a už se měnilo skóre na 1:1. Centr Insigneho se dostal až na kopačku Gamberiniho, který srovnal na 1:1! Azzurri v tu ránu ožili a na branku Boloni se valil jeden útok za druhým. Hamšík se v jasné pozici ukopl a Cavani sám proti Agliardimu trestuhodně neuspěl!

Dvacet minut před koncem dokázala Neapol vstřelit druhou branku a tím otočit utkání na svojí stranu. Na Insigneho centr si naskočil Cavani a domácí vedli 2:1. Svěřenci Waltera Mazzarriho měli vítězství na dosah, ovšem čtyři minut před koncem zápasu se začali dít ohromné věci. Na Garicsovo centr si naskočil Koné a srovnal na 2:2 a hned za další dvě minuty udeřil opět ze vzduchu Portanova! Boloňa v závěru otočila skóre a tentokrát to byla ona, kdo měl vítězství na dosah. Neapol v nastaveném čase Boloňu zmáčkla, ale na více než nepřesnou Inlerovu střelu už se nezmohla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0....

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
Ebola SVK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele