23. kolo
09.02.2014 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Livorno - Janov CFC 0:1

Nejtěsnějším rozdílem, tedy 1:0, vyhrál i druhý janovský celek CFC. Grifové dali zapomenout na prohrané městské derby a z Livorna vezou všechny body. Porážka pro domácí znamená další záchranářské komplikace, po 23. kole zůstávají na sestupových pozicích.

A stejně jako Sampdoria v utkání s Cagliari, se i Grifové ujali velmi brzy vedení. V 11. minutě se na Luigi Ferraris prosadil Gastaldello a Sampdoria vedla. V tu samou dobu se na Armando Piccini trefil Antonelli. Golman domácích Bardi nejprve vyrazil Gilardinovu ránu, ale s dorážkou Antonelliho nemohl už vůbec nic dělat - 0:1. O chvíli později přešli do útoku i domácí. Paulinho se dostal do koncovky a Perin musel zasahovat. Následovaly dva střelecké pokusy na obou stranách, nejprve střílel vedle Konaté a za chvíli pálil rovněž mimo Emeghara.

Livorno muselo dotahovat a do druhého poločasu nastoupilo s velkým odhodláním. Janov se musel bránit. Perin předvedl další dobrý zákrok a proti Piccinimu rovněž dobře zasáhl. Livornu se podařilo vstřelit ten kýžený gól, jenže pro ofsajd nebyl uznán. Stalo se tak čtvrthodiny před koncem zápasu. Grifové se už v závěru jenom bránili a v nastaveném čase měli i pořádnou dávku štěstí. Perina už se podařilo překonat, ale toho zastoupil na brankové čáře jeden z obránců.

Janov výhru udržel a v tabulce se posunul na desáté místo před AC Milán.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

AS Livorno 0:3 Janov CFC

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele