16. kolo
15.12.2013 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

SS Lazio - AS Livorno 2:0

Lazio Řím konečně vyhrálo a odskákalo to Livorno. Ústřední postavou klání se stal dvougólový Miroslav Klose. Německý útočník se uzdravil v pravý čas a vyhlásil útok na pohárové pozice. Ulevilo se také trenéru Petkovičovi, který je pod velkým tlakem.

Domácím se v předchozích zápasech vůbec nedařilo a nyní bylo na čase s bídnou bilancí skoncovat. Biancocelesti vlétli do utkání v dobrém tempu a Livorno se muselo od samého počátku jenom bránit. Lazio si vytvořilo velký tlak a bylo jen otázkou času, kdy obrana Livorna poprvé kapituluje. V 17. minutě ještě pálil Candreva do tyče, ale v 19. minutě už přišel gólový moment. Miroslav Klose pelášil sám na Bardiho a brankář Livorna ho dokázal dobrým výběhem přibrzdit. Bohužel pro něj se ale míč odrazil zpět ke Klosemu a ani navrátivší se obrana ho už nedokázala eliminovat - 1:0 pro Lazio.

I nadále na hřišti dominovalo Lazio a o několik minut později navýšilo své vedení. Na ofsajdové hranici stál absolutně nikým nehlidaný Klose a německý útočník se v takovýchto šancí nemýlí - 2:0. Lazio mohlo v průběhu utkání volně dýchat, díky Klosemu mělo zajištěný pohodlný dvoubrankový náskok.

Livorno se ze "spánku" probudilo až po dvou inkasovaných brankách. Lazio přeci jenom polevilo a Brazilec Paulinho toho mohl několikrát využít a ještě do poločasu snížit a zápas zdramatizovat. Ve svých tutovkách ale selhal a Livorno nakonec v tomto zápasu vyšlo nejen střelecky, ale také bodově naprázdno.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele