3. kolo
14.09.2013 20:45 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Turín FC - AC Milán 2:2

Už už to vypadalo, že AC Milán odejde z venkovního utkání opět poraženo, ale nakonec i přes katastrofální vývoj zápasu získalo bod. Turín doma vedl ještě minutu před koncem nad favoritem o dvě branky, ale Muntari a Balotelli odmítli druhou porážku AC.

Před zápasem se hodně spekulovalo, zdali od začátku nastoupí Brazilec Kaká. Trenér Massimiliano Allegri na nic nečekal a hvězdného záložníka postavil rovnou od začátku. Už v páté minutě se dostal Kaká do zakončení, ale jeho rána byla zablokována na rohový kop. AC bylo aktivnější, ale ani další brazilská spolupráce Kaká - Robinho branku nepřinesla. V závěru prvního poločasu potkala favorita velká nepříjemnost, zranil se kapitán Montolivo a musel tak být vystřídán. Kapitánskou pásku si následně nasadil Kaká.

Na začátku druhého poločasu potkala Milán další nepřijemnost. Uvnitř pokutového území přesně zamířil D’Ambrosio a Turín vedl 1:0. Při této brance zaváhal obránce Zapata. Rossoneri se snažili na nepříznivý vývoj co nejrychleji zareagovat, většinu akcí táhl Kaká, ale k úspěchu to nevedlo. Místo toho přišla další komplikace. V 71. minutě chyboval De Jong a italský reprezentant Cerci překonal Abbiatiho podruhé - 2:0 pro FC Turín.

Ani za tohoto stavu ale hosté neskládali zbraně. Na hrací ploše už ale nebyl Kaká, kterého nahradil Valter Birsa. A brzy mohlo být sníženo, v obrovské šanci selhal Balotelli, jehož vychytal Padelli. Milán se snižující branky dočkal až dvě minuty před koncem zápasu. Sulley Muntari překonal Padelliho i přestože sudí branku nejprve po ofsajdu Balotelliho neuznal. Každopádně branka nakonec uznána byla a AC se v posledních minutách dralo za vyrovnáním.

A vybojovat konečnou remízu se nakonec podařilo. Ve třetí minutě nastavení si došel pro penaltu šikovný Andrea Poli a Mario Balotelli si s ní velice lišácky poradil. Konečná remíza 2:2 je pro AC velkou ztrátou, i když vzhledem k průběhu utkání za ní nakonec musejí být rádi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bol veľmi zlý zápas. Tento článok je dosť mierny, na to ako bolo zlé. Práve záver som už nedopozeral, lebo som sa na to nemohol pozerať a aspoň vyrovnali. Nič to však nemení na tom, že hra AC je otrasná. Ak takto budú hrať proti Celtic, obávam sa najhoršieho. O Barce ani nehovorím. Vôbec ako dopadne liga? To bude fiasko. A bol by som za to aj rád, nech sa už na to Berlusconi vy...e a predá AC niekomu, kto sa o klub bude starať s väčším záujmom a nie len tak aby si vylepšil prestíž, kúpi trápneho Baloteliho, ktorí je viac na zemi zvíjajúci sa, ako hrajúci nehovoriac o jeho schopnostiach. Ja byť trénerom, tak ho nedá ani hrať. Jediné čo vie sú penalty a ak sa mu podarí trafiť tak sem tam nejaká tá strela, ale väčšinou sú to len také zúfalé pokusy. Kaká sa možno snažil, ale pri takom tíme si asi hovoril, že čo tu vlastne robím? Mrzí ma, že musím takto kritizovať "môj" tím, ktorému fandím, ale je to fakt des.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/x14ps9o_torino-2-2-ac-milan-all-goals-14-09-2013-ourmatch-net_sport?start=1

No tak penalta vybojovaná celkem neprávem, jinak dobře domácí potrápili favorita

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele