základní část, 3. kolo
27.08.2022 18:30 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Radost hráčů Turína (© AFP)

FC Turín potvrdil povedený vstup do sezony, v Cremonese zvítězil 2:1

Od Turína se toho v letošní sezoně zas tolik nečeká a proto je jeho vstup do ligy příjemným překvapením. Po třech zápasech neokusil hořkost porážky a navíc se usadil v popředí tabulky. V sobotu se Granata představila na půdě nováčka Cremonese a byla z toho výhra 2:1.

Turínští tak ukazují, že jsou schopni dosahovat dobrých výsledků i bez Andrey Belottiho. Do sítě Cremonese se poprvé trefili po osmnácti minutách a stálo to za to. Akci po levé straně hřiště vyšperkoval střelou dobíhající Vlašić a od Mattea Bianchettiho skončil balón v síti. Rychle inkasovaná branka byla pro Cremonese to nejhorší, co se mohlo stát. Ale hroty Granaty postupně otupily a do hry se dostávali i domácí.

Bohužel žádná velká šance ze strany Cremonese nepřicházela a když v 66. minutě zvyšoval už na 2:0 Nemanja Radonjić, vypadalo to s nováčkem špatně. Radonjić si přitom seběhl na zpětnou přihrávku Vojvody a zblízka bez problému překonal Radua.

Teprve po druhé brance se Cremonese osmělilo a výsledkem bylo snížení devět minut před koncem. Ve vápně Turína propadl balón a Leonardo Sernicola ho bez okolků napálil do šibenice. Nováček měl na vyrovnání ještě několik minut, ovšem žádnou větší šanci už si nevytvořil. Turín po druhé v sezoně zvítězil a po třech kolech má velice slušných sedm bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele